Hem > Forum > Depression > Får ingen hjälp

Får ingen hjälp

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
  • Jag har mått dåligt länge men får ingen hjälp. Habiliteringen kontaktade allmänpsykiatrin för ganska länge sen. Inget hände. Jag hamnade så småningom på akutpsyk p.g.a. att jag ville dö. Ringde 112 själv. Allmänpsykiatrin fick åter en signal om att jag inte mådde bra. Dygnet efter blev jag hämtad av polis och körd till akutpsyk. Det var en kompis som larmade 112. Jag blev inlagd och allmänpsykiatrin kontaktades igen. Fick träffa en läkare som sjukskrev på 50%. Inget annat. Ingen samtalskontakt. Ingenting. Och jag mår så jävla dåligt. Känner inte att det finns någon framtid för mig. Har försökt kontakta Mind både via chat och telefon många gånger men kommer aldrig fram. Gråter idag för det är så hopplöst. Det finns ingen att prata med.

    I ett forum där jag varit aktiv har jag blivit mobbad och gaslightad. Allt är alltid mitt fel. Och jag blev utkastad ur en grupp för autister på FB. i en annan grupp för autister på fb blev jag inte insläppt i. Mina syskon vill inte ha med mig att göra och jag har inga vänner.

    Jag är inte önskvärd någonstans och tror att jag dessutom aldrig mer kommer att få ett jobb. Min nuvarande anställning tar slut snart.

    Skickar styrka<333 allt kommer att bli bra så småningom!! Håll bara ut! Försök göra små saker du gillar som gör dig glad

    Trådstartaren

    Skickar styrka<333 allt kommer att bli bra så småningom!! Håll bara ut! Försök göra små saker du gillar som gör dig glad

    Tack! <3 Har lite dåligt med ork att göra saker jag vill göra och gillar att göra, men försöker.

    Trådstartaren

    Tänker hela tiden att jag ska orka fram till söndag, eller fram till onsdag. En dag i taget. Försöker leva normalt. Göra det jag måste göra. Handlade vinterfoder till bina idag. Pratade med en fd. klasskompis idag.

    Men jag har ingen framtid. Inget blir bättre.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.