Hem > Forum > Depression > Ekonomipanik och Kronofogden

Ekonomipanik och Kronofogden

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
  • Hej!

    Allt känns jävligt hopplöst just nu… Har brottats med depression i ett år nu, det har gjort att jag isolerat mig och varit inkapabel till att reda ut någonting. Det är svårt att ta tag i livet när man inte ens har orken till att klä på sig om morgnarna. Skulderna har blivit fler och fler, idag kom det fruktade brevet från Kronofogden och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Vill just nu bara hoppa från en bro så jag blir av med allt. En tanke som tidigare skrämde mig, lockar mig ner i det mörka hålet mer och mer.

    Det är inte konstigt att att ekonomin raseras när man varit sjuk. Du behöver hjälp att ta tag i det och det finns hjälp att få som skuldrådgivare hos kommunen -kontakta dem. De har sekretess och är där för att hjälpa.   Kronofogden är också kända för att ha ett väldigt bra bemötande -kontakta dem också, direkt nu. Du kommer att få hjälp med att få kontroll över situationen och en väg framåt.
    Förstår att det kan kännas enormt tufft  att ta kontakt men samla ihop dina krafter och gör det-jag hejar på dig till hundra procent

    Ljus kan bara skina i mörkret min vän <3 Väl nere på botten börjar de flesta hjälte sagor. Och det är nog nu som starten på ditt stora äventyr i livet börjar!

    Ring kronofogden på en gång.

     

    när du är ensam med dina tankar kan de säga till dig ”nej det går inte”.

     

    men så fort du  pratar med en annan människa. Vem som helst.

    så får du nya idéer och nya tankar till ditt huvud. Saker du inte kunde komma på själv. Nya idéer. Nya tankar.

     

    till exempel ”ja det går”.

     

    ring kronofogden. De kommer guida dig igenom allt så du vet exakt vad du ska göra med din ekonomi.

     

    Lycka till 🙂

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.