Hem > Forum > Depression > Djup depression på grund av pandemin

Djup depression på grund av pandemin

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Är det någon fler än jag som mår skit psykiskt på grund av pandemin.jag vaknade en morgon och kände att nä ingen ide att Stiga upp nu ger jag upp . jag har antidepressiva läkemedel men har försökt att acceptera att nu mår jag som jag gör och tar en dag i taget men jag känner mig ensam å less på Corona viruset . finns det någon som känner som jag gör

    Japp, verkligen! Topp fem värsta jag varit med om i hela mitt liv. Känner också varje morgon att det finns noll anledningar till att kliva upp. Igår var det så pass illa att jag faktiskt kontaktade Mind-chatten. Det har jag faktiskt aldrig gjort tidigare. Idag mår jag lite bättre. Har extrem respekt efter det här för alla som sitter i fängelse. Lyssnat på några dokumentärer om hur det är att leva ett sånt liv och kände igen mig. Försöker härda det sista nu. Komma ut i ljuset igen och få tillbaka livet.

    Vill du säga vad du har tuffast med nu under coronan? Är det just ensamheten och alla begränsningar det resulterar i? Att man blir så jäkla fångad i sin egen vanmakt på något sätt?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.