Hem > Forum > Depression > Det tar aldrig slut

Det tar aldrig slut

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag har allt. Eller ja, kanske inte optimalt av allt men jag har det man “ska” ha. Men jag är fast i en loop. Så fort det blir lite bättre så kraschar det snart nog. Sitter med mina själmordsplaner, igen. Ingen svarar, igen. Ingen bryr sig, igen.

  Den här gången spottade jag ut mina planer i hopp om hjälp. I detalj. Anledningen varför. Hur och när. Fick samma löften som vanligt. Sen går det 3 sekunder och löftena är som bortblåsta. Men mitt löfte om att fortsätta försöka förväntas hållas på? Varför? Varför är jag den enda med skyldigheter?

  Jag.. kan inte be om hjälp igen och inte få ett enda care tillbaks. Allt jag tolkar det som är att de vill hjälpa mig.. mot döden. Ska jag bara ta tag i saken och befria dem från mig..? Känns som det enda rätta.

  Jag orkar verkligen inte mer.

  Avatar

  Hur mår du?

  Låter verkligen som du har fastnat i en ond spiral när du skriver detta. Låter som om de du bett om hjälp inte alls tar dig på allvar och fattar att det är fördjävligt.

  Trådstartaren

  Hur mår du? Låter verkligen som du har fastnat i en ond spiral när du skriver detta. Låter som om de du bett om hjälp inte alls tar dig på allvar och fattar att det är fördjävligt.

  Vad ska man säga? Är tom en känsla?

  Det värsta är nog att man ber och söker hjälp men bristen på detta gör depressionen värre.

  Jag har fått en tid bokad hos kurator, med makens hjälp, och det känns kanske hoppfullt? Men samtidigt rädd för att det ska bli fel eller misslyckas som andra gånger..

  Tack för att du skrev.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.