Hem > Forum > Depression > Det kommer inte bli bättre

Det kommer inte bli bättre

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Jag fyllde 21 förra veckan. Trodde alltid att allt skulle ha fallit på plats till dess. Jag har inga vänner, en splittrad familj. Ingen att prata med längre och en sån stor hopplöshet till livet.
    jag blev våldtagen när jag var 17. Efter det har allt spårat ut. Har varit på psyk men dom skiter i. Jag blir lämnad kvar. Helt ensam. Ingen som vill lyssna på mig längre. Jag har försökt i så många år att må bra. Pratat med så många psykologer. Ändrade livsval. Men det blir aldrig bättre. Jag har tappat hoppet helt på detta liv. Det känns inte något bra alls. Att vakna varje dag av att vela dö. Ångesten är skyhög och jag har ingen. Kommer aldrig bli älskad. Kommer aldrig ha en vän. Kommer aldrig veta hur det är att ha en syster som faktiskt älskar mig. En mamma utan missbruk. En närvarande pappa. Det finns inget positivt längre. Allt är ett mörker. Jag ser inte mig själv som en vuxen kvinna. Jag kommer aldrig uppnå det. Jag saknar den 16 tjejen ovetande av framtiden. Livet är hopplöst och helt förjävligt.

    Låter jättejobbigt. Vet inte om det är ett bra svar men låt tiden gå och försök att vila från alla tankar och din situationen stund, och distrahera dig med vad som funkar för dig! Var sedan öppen för nya möjligheter! Om det finns någon du kan prata med så gör det, var inte rädd för att ta hjälp och försök vara öppen och ärlig med dina känslor. Folk vill oftast hjälpa till. Och jätteviktigt bry dig ej om vad folk tycker. Och 21 år ingen ålder du har så mycket framför dig som inte hunnit hända än!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.