Hem > Forum > Depression > Bipolär sjukdom

Bipolär sjukdom

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Jag blev nyss diagnostiserad med bipolär typ 2, fattar inte hur jag ska kunna leva med sjukdomen. Finns det andra som har bipolär sjukdom där det har blivit bättre? Just nu går jag igenom en depression efter en hypomanisk period, allt känns så hemskt och jag vill bara försvinna.

  Jag blev nyss diagnostiserad med bipolär typ 2, fattar inte hur jag ska kunna leva med sjukdomen. Finns det andra som har bipolär sjukdom där det har blivit bättre? Just nu går jag igenom en depression efter en hypomanisk period, allt känns så hemskt och jag vill bara försvinna.

  Hej, jag har ett tips om en förening för personer med Bipolär sjukdom och långvarig depression, kostar inte så mycket, föreningens namn är Balans, sök på nätet. Jag är med själv, finns både möten fysiskt och digitalt i hela landet. Det var bara som ett tips. Riksförbundet Balans alltså, där kan du finna lokala föreningar.

  Hej! Vad jag hört så finns det bra mediciner mot den sjukdomen. Det finns alltså hopp om att du kan leva med ganska god livskvalité även om det förstås aldrig är roligt att bli sjuk. Styrkekramar från mig till dig😍

  Trådstartaren

  Tack så mycket!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.