Hem > Forum > Depression > Återhämtning

Återhämtning

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Kan man hämta sig från en depression? Är det möjligt för mig att vakna en vacker dag och helt enkelt inte vara deprimerad längre? Jag är särskilt tacksam för svar med bifogade länkar eller referenser.

    På https://www.1177.se/sjukdomar–besvar/psykiska-sjukdomar-och-besvar/depression/depression/ finns en del information om några olika typer av depression. På https://www.netdoktor.se/psykiatri/depression-angest/fraga-doktorn/kan-man-bli-frisk-fran-en-depression/ hittar du också ett kort svar på din fråga.

    Själv har jag återkommande depression. När jag är mitt inne i en depressionsperiod kan allting verka nattsvart och som att jag kommer fortsätta känna så här i resten av livet. Rent logiskt vet jag däremot att om något halvår eller år kommer jag att må bra igen.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.