Hem > Forum > Depression > Allt är skit

Allt är skit

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Jag håller på att samla mod, för att våga avsluta allt. Jag ser ingen utväg. Var till min psykolog i dag och han föreslog att jag skulle berätta vilka känslor jag har och hur jag mår för min sambo. Jag orkar inte allt ansvar längre. Jag har ptsd, depression, ångestattacker, utmattning. Varje dag kämpar jag för att kunna andas. Jag berättade för honom att jag vill dela upp ansvaret mera. Vilket han vände alla taggar utåt och menade på att “ja jag gör inget och du allt”. Denne diskussion urartade. Jag har fått höra att jag är tyst och delar inte med mig. Nu ångrar att jag sa något alls. Jag orkar inte kämpa mera, det känns som någon stryper mig innefrån. Jag vill bara få vilaut. Att känna mig så jävla misslyckad. Jag vill bara bort från allt. Jag vill inte längre existera.

    Hej jag kan lova att livet kommer inte bli bättre för alla bekanta o vänner du har, det kommer bli värre för dom osv, Och för dig så vet du ju ingenting om vad som händer efter livet, Jag har funderat på detta sedan 2012 då jag var med om mitt suicid försök. Känner mig rätt ensam med dessa tankar men jag vet ju att det är många som har liknande tankar så skulle gärna skiva lite om detta 🙂 Skickar en kram iaf, hoppas du inte ger upp 🙂 Du är grym

    Tycker du är modig som vågade säga vad du vill. Kanske det är din utväg, att berätta mer om hur du känner och vad du vill.

    Du har en sambo, någon att dela ditt liv med, det är värdefullt. Kanske inte känns så just nu, men nånstans långt inne så vet du att det är värdefullt. Precis som du är värdefull och förtjänar att må bra.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.