Hem > Forum > Corona > SÄMST. Sverige är SÄMST

SÄMST. Sverige är SÄMST

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
9
 • Sverige har lyckats sämst av alla rika länder i världen gällande Corona-hanteringen. Då inräknat både hälsa och ekonomi.

  Det var inte svårt att lista ut från allra första varningen i mars någongång 2020. Det sjuka (pun intended) med allt detta är att regeringen och Tegnell (Tengil) hållt fast vid sin linje hela tiden.

  Så trött på Sveriges befolkning och styre. Naiva, egocentriska, ointelligenta. Självmordsbenägna? Gillar att så många dött och blivit sjuka? Vad är det för människor som bor i Sverige egentligen?

   

  Corona är fejkat av de styrande i världen! Bara bra av Sverige att inte gå på bluffen!

  Trådstartaren

  Corona är fejkat av de styrande i världen! Bara bra av Sverige att inte gå på bluffen!

  Varför säger du så?

  Du känner ingen som blivit sjuk och dött eller?

  Corona är fejkat av de styrande i världen! Bara bra av Sverige att inte gå på bluffen!

  Ja, en till som är som mig🙏🏻.

  Ja, Coronan är en hoax. Planerat från första början.

  Avatar

  Blev lite lugnare efter jag läste det här:

  Smittskyddsinstitutet bör återskapas efter kritiken

  Efter den hårda kritiken från Coronakommissionen bör Folkhälsomyndigheten läggas ner och ersättas av en nyskapad variant av Smittskyddsinstitutet, skriver docent Ola Stenqvist på DN Debatt. Ett sådant ska sedan ha fullt fokus på smittbekämpning, anser han.

  Han vill också bland annat att ett vetenskapligt råd med utomstående experter skapas för att förhindra att Folkhälsomyndigheten bara stöder sig på ”vetenskap som bekräftar myndighetens ställningstaganden”, samt att Sverige under nästa pandemi hela tiden jämför sig med de länder som lyckas bäst.

  Vidare vill han att försiktighetsprincipen konsekvent ska tillämpas.

  Ola Stenqvist, docent, Sahlgrenska akademin, Göteborgs universitet

  Källa: https://www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/smittskyddsinstitutet-b%C3%B6r-%C3%A5terskapas-efter-kritiken/ar-AAQPm2Q

  Trådstartaren

  Blev lite lugnare efter jag läste det här: Smittskyddsinstitutet bör återskapas efter kritiken Efter den hårda kritiken från Coronakommissionen bör Folkhälsomyndigheten läggas ner och ersättas av en nyskapad variant av Smittskyddsinstitutet, skriver docent Ola Stenqvist på DN Debatt. Ett sådant ska sedan ha fullt fokus på smittbekämpning, anser han. Han vill också bland annat att ett vetenskapligt råd med utomstående experter skapas för att förhindra att Folkhälsomyndigheten bara stöder sig på ”vetenskap som bekräftar myndighetens ställningstaganden”, samt att Sverige under nästa pandemi hela tiden jämför sig med de länder som lyckas bäst. Vidare vill han att försiktighetsprincipen konsekvent ska tillämpas. Ola Stenqvist, docent, Sahlgrenska akademin, Göteborgs universitet Källa: https://www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/smittskyddsinstitutet-b%C3%B6r-%C3%A5terskapas-efter-kritiken/ar-AAQPm2Q

  Ja visst, det låter bra. Det finns vettiga vetenskapsmän i Sverige som under hela pandemin kritiserat både FHM och regeringen. Tyvärr blir det inte mycket till förändring om inte regeringen själva anser att de gjort misstag. De är ju så otroligt mesiga och vill inte fatta tydliga beslut. Allt är bara halvmesyr. Krävs ett tydligare styre för att få ordning på sådana här allvarliga samhällsproblem.

  Trådstartaren

  Ja, en till som är som mig🙏🏻. Ja, Coronan är en hoax. Planerat från första början.

  Så du menar att alla  inrapporterade dödsfall och alla som berättar om att de är långvarigt sjuka, att det är fejk? Verkligen?

  Så du menar att alla inrapporterade dödsfall och alla som berättar om att de är långvarigt sjuka, att det är fejk? Verkligen?

  Ja, det menar jag. Jag tror att de dör av annat än Corona. Men man skyller på Coronan. Dessutom har jag hört från säkra källor att inom vården gav de ”Coronasjuka” gamlingar en massa morfin så de somnade in, istället för att vårda dem. För att det blev billigare antar jag. Och påstod sedan att de dog pga Corona.

  Varför säger du så? Du känner ingen som blivit sjuk och dött eller?

  Jo då. Men de personerna led av både astma, fetma, alkoholism, andra sjukdomar etc.. Jag tror att de dog pga att de redan var i så dåligt skick. Plus att tron kan försätta berg! 😏 Folk är så uppskrämda av Corona-hysterin att de gör sig själva sjuka, tror jag.

  Avatar

  Coronakommissionen har beskrivit det som ett haveri i sin första delrapport. Ska bli intressant att få se den slutgiltiga. Tack och lov görs stora omställningar inom försvaret och med krisberedskap i landet sedan en tid tillbaka.

  Om Magdalena Andersson kommer tillbaka som statsminister tror jag det också kan vara lovande. För att hon är kvinna, egentligen. Kvinnor generellt brukar ha ett högre säkerhetstänk, tycker jag.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
9

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.