Hem > Forum > Corona > Rädd

Rädd

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Jag är så rädd för convid-19 och att bli sjuk av det viruset än vad jag är för att dö. Pandemin förstör nu det mesta i mitt liv. Värst vore att bli utan handsprit

  Trådstartaren

  Finns det fler än jag som är räddare för pandemin än för döden?

  Jag är inte så rädd för pandemin. Är mer rädd för att äldre inom släkten ska bli smittad. Dock är jag nästan 50 år, så jag är nog inte helt borta från allt vad riskgrupper heter.

  Jag är rädd att bli smittad och allvarligt sjuk. Men vad ska man göra. I vanliga fall hade jag varit ledsen för att jag är arbetslös, men nu är det faktiskt skönt, att jag inte måste gå ut. Men jag måste ju fortfarande handla, och det är lika läskigt varje gång.

   

  Jag drar mig för att gå ut och slänga sopor och gå till mataffären. Gör det mycket mer sällan sedan det här viruset kom.

  Jag är rädd att bli smittad och allvarligt sjuk. Men vad ska man göra. I vanliga fall hade jag varit ledsen för att jag är arbetslös, men nu är det faktiskt skönt, att jag inte måste gå ut. Men jag måste ju fortfarande handla, och det är lika läskigt varje gång. Jag drar mig för att gå ut och slänga sopor och gå till mataffären. Gör det mycket mer sällan sedan det här viruset kom.

  Varför är du rädd för att göra sådana vardagssaker – är du rädd för att träffa vanliga människor eller för att få kontaktsmitta?

  Hur mycket har du läst och var har du läst om corona sjukdomen? Vad skrämmer dig mest?

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.