Hem > Forum > Ångest > Wtf is this? Hjälp

Wtf is this? Hjälp

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
10
 • Jag förstår inte allvarligt talat. Jag har sjuka behov. Jag är beroende av att skapa dramatik och försätta mig i centrum för polis, ordningsvakter m.m har nämnt de förut men detta gör mig galen då det inte vill försvinna. De började med att jag efter suicidförsök blev omhändertagen många gånger av polis, vakter , räddningstjänst. Men nu har de mer lett till ett beteende av adrenalinpåslag genom att just se till att jag blir omhändertagen, jagad, eller/ nerbrottad. MEN VARFÖR!!!!!

  Jag hatar ju sjukhuset vilket är ett oundvikligt scenario i dessa fall. Blir ju alltid körd dit på tvång (lpt) jag vet om att det inte hjälper mig. Vad jag vill är väl egentligen bara att lämna över ansvaret över mig själv ( denna patetiska människa som jag avskyr) och genom att visa världen och alla att jag hatar mig så blir de lite lättare att stanna kvar. Jag önskade bara att de fanns något annat sätt än det här. Kan inte fortsätta såhär. Går omkring med tankar att snatta, göra inbrott, ställa till med problem. Ja olagliga saker, bara för att jag har behov av att bli nerbrottad. Gärna slagen och belagd me fängsel. Wtf why somebody help me. Ingen förstår. Inte jag heller

  Tycker du att någon har börjat lyssna mer på dig nu?

  Hej!
  Jag ser nu att det var jättelänge sedan du gjorde ditt inlägg här. Jag önskar att jag hade sett det tidigare! Jag är väldigt nyfiken på hur du har det nu? Har det blivit något bättre eller är det likadant fortfarande?

  Kan det vara så att du känner att du behöver bli sedd? Att du behöver bekräftelse? Kan det vara en känsla av ensamhet som gör att du får de här tendenserna?

  Det skulle betyda jättemycket om du skrev tillbaka, jag hoppas att du fortfarande kikar in hit trots att det var ett tag sen du skrev. Jag ser dig, och jag vill höra vad du har att säga!

  Allt gott till dig! <3

  Trådstartaren

  Hej! Jag ser nu att det var jättelänge sedan du gjorde ditt inlägg här. Jag önskar att jag hade sett det tidigare! Jag är väldigt nyfiken på hur du har det nu? Har det blivit något bättre eller är det likadant fortfarande? Kan det vara så att du känner att du behöver bli sedd? Att du behöver bekräftelse? Kan det vara en känsla av ensamhet som gör att du får de här tendenserna? Det skulle betyda jättemycket om du skrev tillbaka, jag hoppas att du fortfarande kikar in hit trots att det var ett tag sen du skrev. Jag ser dig, och jag vill höra vad du har att säga! Allt gott till dig! <3

  Tack för svar, jo jag är ofta här och skriver av mig. Blir väl mer sällan jag utlöser något av detta jag skrivit om här. Brukar gå till en tågperong av två orsaker. 1- vara nära om en impuls att våga hoppa skulle komma till mig, 2- för att låta alla dömande tankar skölja över mig, och efter några timmar så kan jag reflektera bättre och gå hem. Dock händer de ofta nu att jag är ledsen, men inte orkar gå ut, som precis nu ikväll. Då blir de istället liten egen blandning av mediciner och ligga i soffan

  Kommer de dömande tankarna från dig själv eller från annat håll?

  Trådstartaren

  Kommer de dömande tankarna från dig själv eller från annat håll?

  Från mig

  Hur låter de tankarna? Vill du berätta?

  Trådstartaren

  Ja vet inte, vill bara dö

  Glöm aldrig att Gud ger sina tuffaste krig till sina tuffaste krigare ❤️ kämpa på lite till

  Låtsas att någon annan kommer till dig och beskriver de besvär du har skrivit om här. Jag tror inte du hade dömt ut dem så som du gör mot dig själv, så ge dig själv utrymme att känna utan att döma dig själv. Du förtjänar bättre än att tänka negativt om dig själv.

  Är glad att du är kvar här hos oss.
  Och att du kommunicerar.
  Och är så tydlig och direkt.
  I vad du upplever, känner och tänker.

  Finns näset någon person i din närhet som du kan uttrycka dig så här med live?

  Många kramar 🤎

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
10

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.