Hem > Forum > Ångest > Varje kväll, går tankarna. Ångesten kryper in.

Varje kväll, går tankarna. Ångesten kryper in.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Vet inte hur många som ens kommer läsa det här. Men det kanske på något sätt hjälper mig att ventilera.

    Nytt år, nya möjligheter. Helt sant, jag startar året med flera bra saker men tyvärr också flera saker som gör det psykiskt påfrestande och väldigt dåligt.

    Inte nog med det känner jag ångest att nytt år har kommit och jag kan inte ännu göra det jag vill kunna göra i min ålder (23år)..

    Vetskapen vad jag har framför mig för att försöka utveckla min självständighet och självförtroende samt bli mer bekväm i sociala sammanhang.

    Ångesten kryper på mig och får mig att tvivla på allting. Jag blir så jäkla besviken och arg på mig själv att jag har misslyckat med det.

    Jag har länge haft problem med dåligt tålamod, lätt retlig, känslig, blir otroligt lätt arg för minsta lilla grej.

    Trodde jag hade det under kontroll en period där jag inte märkte av det.

    Men så kom det tillbaka, varenda grej för mig blir känslosam och jag använder ilskan hela tiden och tappar humöret på minsta lilla grej nästan..

    Så jäkla trött på att bli arg på allt och inte ha något tålamod..

    Vet inte vad jag ska göra för att få det att sluta vara så, för det måste det göra. Jag måste ha bättre tålamod.

     

     

     

    Hej fina du, känner inte dig men jag känner igen mig så mycket i dig så blir så ledsen för din skull. Men en sak som brukar hjälpa mig är att tänka, jag har klarat mig ända tills nu så klarar jag fan va som helst. Man får bli arg de bara mänskligt och om du känner att du behöver lära dig o få bättre tålamod osv tycker ja du borde gö en sak.

    :gå till den person som gör dig arg, gör de som gör dig arg (möt det du blir arg på). Och försök o tänka på nått annat, kolla hur länge du kan hålla dig lugn o ha tålamod och räkna gärna. Och när du kommer till den punkten att du bara vill skrika eller slå nått så går du där ifrån, om du e hemma skrik i en kudde ha den högsta musik du kan ha o bara skrik.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.