Hem > Forum > Ångest > Vab

Vab

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Är hemma och vabbar, har sån ångest, varför vet jag inte kan vara många faktorer som snurrar i huvudet, började nästan gråta när jag satt med sonen i knät, är så känslosam, tog en Valerina forte (mot oro) funkar den eller är det bara psykiskt?🤔 brukar iaf kännas lite bättre när jag tar den men är det så bra o proppa i sig dom?

  Har du ingen annan behovs medicin? Jag har legrigan just nu pga av att jag är gravid. Då den är mild. Annars får jag oxascand. I bland räcker det att ta något man tror på. En Alvedon kan funka om hjärnan är inställd på att behöva något medicin för att släppa ånegsttillsåtndet. Valerian natt vet jag ingenting om.

  Trådstartaren

  Nej ibland önskar jag att jag hade nåt bättre mot oro😣

  Avatar

  Kan vara okej att ta valerina vid oro men aldrig bra att proppa i sig något, ta den mängden som står på förpackningen.Valeriana funkar för mig  vid mild oro och sömnlöshet ibland..Jag har xanor/xanax svårt  att få men fungerar perfekt när jag har ångest och inget annat hjälper.Den är  bra när jag har stark ångest och måste göra något viktigt. Xanor är vanebildande så jag väljer mina dagar när jag tar dem. Du behöver kanske sortera I känslor och prata om dem med någon?Annars är det lätt att det bara blir en ”gegga” och man vet inte vart ångesten kommer ifrån och varför den uppstår just nu.Jag vet ofta varför jag får ångest och det gör det lite lättare att förstå mig själv och vad jag behöver.Det är iaf en liten hjälp.

  Trådstartaren

  Tack för respons. Ja alvedon har man tagit en hel del det förklarar nog varför 😬 skulle jag ta nåt starkare så skulle ja inte klara av mitt jobb då vi sitter och kör bil hela dagarna

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.