Hem > Forum > Ångest > Ticks

Ticks

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Jag har haft generell ångest I 30 år. Tagit alla tabletter som finns och det har väll funkat sådär. Har fått nån slags medveten ticks och då menar jag att jag medvetet blinkar hårt.

    Ticksen började med mina ögonspänningar och att jag fick fruktansvärd huvudvärk. Huvudvärken försvann efter ett tag men ögonspänningen var kvar.

    För 1 månad sen så började min ångest öka. Förra veckan skulle jag sprutmåla inne i min stuga. Jag hade inga skyddsglasögon. Började sen efter målningen att noja om att jag kanske har fått färg i ögonen och att det är därför jag känner så i ögonen. Jag kanske var bra innan jag började med målningen. Nu börjar jag att försöka komma ihåg om jag hade ögonspänning innan jag målade. Jag vet ju att jag har haft det i flera år och därför som jag blinkar så hårt, men hjärnan ville inte sluta att ruminera. Fattar att detta låter tokigt. Ska gå till terapeut för att få hjälp

     

    Avatar

    <3 Låter väldigt jobbigt! Generell ångest är verkligen plågsamt – relaterar. Har du haft ticks tidigare och som har ställt till det – om du vill säga?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.