Hem > Forum > Ångest > Självskadebeteende

Självskadebeteende

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Just nu är jag fast i ett självskadebeteende. Jag har har ett återfall nu sen jag gick in i väggen, och jag kan inte hantera detta då det är riktigt illa tajmat med en del planeringar i mitt liv framöver som inte får pausas.

  Därför självmedicinerar jag en del med lugnande mediciner nu men dricker energidryck för att vara vaken nog att orka utföra mitt jobb. Ena stunden känner jag mig riktigt illa, att jag mentalt blir lite död inombords och får konstiga planer. Dvs andra sätt att aggera självdestruktivt. Det är otäckt vad ett sjukt tillstånd kan förändra än,   Tanken har slagit mig att jag ska med våld ta narkotikaklassade tabletter från ett apotek. Att själv gå bakom disken och leta och göra vad som krävs för att hålla personal undan. Allt de bara för att få droga ner mig från min extrema ångest som jag har så mycke nu. Jag vill bara fly för en stund, INTE lämna livet för evigt. Jag är bara sjuk och kan inte hantera det alls så jag blir galen.

  Avatar

  Hej igen, förstår att det kryper i kroppen. Hur har vården kommenterat dina tankar kring dessa handlingar? Kram!

  Avatar
  Trådstartaren

  Hej! Jag har varit inlagd och trappat ut min lugnande medicinering och har inga fler tabletter för att kunna fortsätta med detta beteendet. Mår bättre just nu, men vet att de kommer komma dagar då jag kommer vilja göra mig illa igen, rädd för vad jag gör då.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.