Hem > Forum > Ångest > Sexuellt ofredande eller inte

Sexuellt ofredande eller inte

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Hej,

  Jag ska försöka hålla mig så kortfattat som möjligt.

  För ett halvår sedan var jag på en fest med en kille som senare blev min pojkvän. Jag hade känt honom i 4 år innan festen och hade alltid vetat om att han gillade mig (var tänd på mig). Det var inte ömsesidigt och på festen så hetsade min kompis vilket ledde till att vi löste. Under perioden var jag väldigt berusad. Jag visade att jag inte ville genom att vika undan och gå därifrån.

  Lite senare på samma fest så stötte jag på honom och han bad oss att gå någonstanns att prata. Jag föreslog att vi skulle ta en nypa frisk luft men han insisterade på att vi skulle gå in på toaletten. Eftersom jag inte var helt medvetande gick jag med på det. Inne på toaletten började vi först prata, men kort därpå började han röra mig och vi löste. Jag kommer ihåg det som att det var obehagligt, men att jag lät honom. Han körde ner sina händer under min tröja, i mina byxor medans jag satt i hans knä. Jag kommer ihåg att jag bad honom att sluta med lite fnitter. Ord som: du är så sexig och snygg yttrades från han. Tillslut insåg jag att jag inte kunde få honom att sluta och smsade samtidgt min kompis bakom hans huvud, men fick inget svar…

  Sessionen ledde till golvet då han öppnade min gylf och försökte komma in i mina trosor. Jag bad honom sluta igen men det gjorde han inte. Han frågade om jag kunde runka av honom vilket jag svarade nej på. Något som jag aldrig trodde skulle sluta ledde tillslut till att min kompis såg meddelandet och bankade på dörren berusad och full som hon var.

  Jag tog på mig byxorna och var precis på att halvvingla ut då han säger till mig med en allvarlig ton: om någon frågar så var vi bara inne och kissade, okej? Jag nickade och tippade ut. Därefter åkte jag och mina kompisar in till stan för att äta på donken då han ringde mig flertal gånger och bad mig sova över hos honom vilket jag nekade. Allt som hände på toaletten blev som en rolig grej, mitt första riktiga strul.

  Kvällen därpå var jag med min kompis som inte var på festen och beskrev min tyngd i magen och känslan av obehag. jag bestämde mig för att ringa honom och konfrontera honom och fick ett väldigt arrogant svar som var i stil med; Va, tänker du anmäla mig? jag var ju skitfull och du ville ju. Jag kände mig skamsen och dum att jag ens tog upp det.

  Tiden efter det kände jag obehag när jag tänkte på honom. För att hålla en lång historia kort så slutade med att vi blev tillsammans och hade sex (min första gång) och jag slutade med att bli kär i honom. Det som är så suddigt nu i efterhand är att det känns som att det som hände på den där festen inte var en stor deal då jag ville ha honom efteråt. Det känns som att det jag kände där och då inte betydde något i det stora hela. Efter den händelsen så har jag innan kollat tillbaka och tänkt; det var tiden då han fortfarande ville ha mig. Men något som slog mig häromdagen efter att mina känslor för honom är borta var att; jag ville inte ha honom där och då och han tvingade sig på mig ändå.

  Så min slutgiltiga fråga till er som läser detta är; var det med mitt samtycke eller inte? För jag har väldigt svårt att se det som något annat.

  Trådstartaren

  Ha i åtanke också att det har gått nästan ett år sen det hände, det känns onödigt att ta upp det nu, men vill helst bara veta för min egna skull för att kunna bearbeta situationen och gå vidare.

   

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.