Hem > Forum > Ångest > schizofreni???

schizofreni???

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • första inlägget, yay? nvm, det är inte grejen heh.
  De senaste månaderna typ så har jag börjat känna mig paranoid som fan, helt säker att min mamma förgiftar min mat och mina mediciner (antidepressiva samt sömnmediciner) vilket lett till bråk och att jag vägrat äta samt ta mina mediciner. Är också helt säker på att jag är förföljd vilket leder till att jag knappt vågar sova. Mina tankar handlar till 70% att slå ner/skada folk för jag vet att dom planerar något mot mig. Är bara så förvirrad…

  Vet du om du upplevt några hallucinationer eller inte? Kanske svårt att avgöra själv ifs, om du tror att det du upplever är på riktigt.

  Tänker annars att det kan vara någon form av psykos, men enligt vad jag läst har man oftast ingen sjukdomsinsikt vid en psykos och du verkar ändå medveten om att din tankar inte är normala och antagligen helt ogrundade. Varför skulle din mamma förgifta din mat och mediciner liksom? Och vem skulle förfölja dig? Verkar inte alls troligt att detta faktiskt sker. Det är definitivt vanföreställningar.

  Tycker verkligen att du ska kontakta en psykiatrisk mottagning och försöka få hjälp. Enligt vad jag har läst är det väldigt viktigt med sömn, så du borde verkligen försöka ta dina sömntabletter också.

   

  Trådstartaren

  Vet du om du upplevt några hallucinationer eller inte? Kanske svårt att avgöra själv ifs, om du tror att det du upplever är på riktigt. Tänker annars att det kan vara någon form av psykos, men enligt vad jag läst har man oftast ingen sjukdomsinsikt vid en psykos och du verkar ändå medveten om att din tankar inte är normala och antagligen helt ogrundade. Varför skulle din mamma förgifta din mat och mediciner liksom? Och vem skulle förfölja dig? Verkar inte alls troligt att detta faktiskt sker. Det är definitivt vanföreställningar. Tycker verkligen att du ska kontakta en psykiatrisk mottagning och försöka få hjälp. Enligt vad jag har läst är det väldigt viktigt med sömn, så du borde verkligen försöka ta dina sömntabletter också.

  vad jag märkt så ser jag saker, har åtminstonde sett en ”skugg”person som följer efter mig eller bara står och kollar. ser bara lite ut som en skugga fast i 3D typ

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.