Hem > Forum > Ångest > Rädd för att han ska bli vräkt

Rädd för att han ska bli vräkt

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Som en blixt från klar himmel vaknade jag av att min kille får ett fruktansvärt raseriutbrott. Han skriker och smäller i dörrar slänger datorer i väggen så delar flyger,han skriker DÖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sen får han för sig att han blir attackerad och skriker som om att han håller på att bli mördad. Grannar bankar i väggarna. Och det är just det jag är rädd för. Alltså HELVETE, vad kommer det här leda till. Jag försökte stoppa honom men han skrek så högt att han antagligen inte hörde mig. Att inte polisen knackat på är ett U N D E R, men han kommer ju lätt få en anmärkning av det här. Han FÅR inte bli vräkt. Han får inte. För dem som inte har läst vad jag skrivit tidigare så är han missbrukare av amfetamin, och har typ drogutlöst psykos sjukdom

  varför han inte får bli vräkt är för att då kollapsar hela min värld. Jag har en egen lägenhet, och där kan han inte bo för alltså det går inte. Det går inte att förklara men allt kommer rasa samman .

  jag kommer ta livet av mig isåfall. Alternativt döda honom och tvingas sitta i fängelse  resten av mitt liv.

  har sån sjuk ångest. Vad ska jag göra det finns inget att göra. Jag vill bara att han dör

  Varför behöver du vara med den här mannen?

  Trådstartaren

  Varför behöver du vara med den här mannen?

  för att han är den enda som ibland ger mig anledning till att leva, har ingen (bortsett från familj som också är jobbig) har inga vänner.

  gör jag slut så bryter helvetet lös på allvar, då kommer han stalka mig, och jag vägrar flytta till skyddat boende. Vägrar. Alltså vägrar. Jag älskar min  nya lägenhet som jag bara bott i i typ 2 år. Det kommer bli för jobbigt. Jobbigare än det är nu.

   

  Hej 👋

  Jag tänker att detta är inget bra förhållande för dig 🤔.Ni får försöka att ta hjälp av ex kurator på vårdcentralen ? Positivt är att du trivs med din lägenhet 👍🏻🙂.Vänta inte utan ta tag i detta omgående !

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.