Hem > Forum > Ångest > Nu vill jag bara bort

Nu vill jag bara bort

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
 • Jag vet inte hur mycket längre jag klarar det här. Livet. Jag orkar inte mer, och det är ingen annan som orkar med mig heller. Jag är en belastning för min familj, och släkt och vänner har backat.
  Jag har varit sjuk, med depressioner och ångest, sen jag var 9-10 år. Varför vet jag inte. Men det har nu gått 40 år med sjukdom, och det blir bara värre och värre. Jag har diagnos bipolär typ 2 med ångestproblematik. Jag är väldigt väldigt ensam. Det blev absolut inte bättre när coronapandemin kom. Jag tillhör riskgrupp, och kunde bara umgås med mina föräldrar (som knappt orkade med mig). Jag har gång på gång fått höra att jag nästan tar död på mina föräldrar. Min pappa blev jättedålig med hjärtat för något år sen, och det blev jag anklagad för att ha stor skuld i.
  Jag fann 2 nya vänner förra året, och de gjorde förra sommaren lite lite mindre smärtsam. MEN – och jag vet inte hur det går till – de har båda kapat kontakten med mig, efter att ha sänkt mig totalt med otäcka sms och hot.
  I början av mars – när det kändes som att pandemin gett sig, och våren var på intågande – fick jag reda på att jag har bröstcancer. Tuffa behandlingar, och jobbigt för föräldrarna då jag skulle bo där efter varje behandling.
  Jag vill fan inte ha jävla cancer.
  Jag har tankar om hur. Och om inte förr så blir det när jag förlorar mina föräldrar.
  Jag vet inte vem jag är längre

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.