Hem > Forum > Ångest > Mår sämre utan adhd medecin?

Mår sämre utan adhd medecin?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Hejsan, har provat en adhd medecin då jag misstänkt jag har det och velat veta utifall jag skulle må bättre.

  Fick utav en bekant att prova hennes och när jag tog det blev jag helt annorlunda mådde betydligt bättre i kroppen och kunde mer prata om saker och ting till de som står mig nära samt att jag kunde koncentrera mig på det jag gjorde och så vidare men nu efter jag ej tagit sån medecin så mår jag dåligt med ångest och så vidare. Då jag tänker mycket på privatliv som jag struntar i annars när jag ej tagit sån medecin och tycker jag ej har tid för men som jag vet själv att jag kommer ångra en dag.

  Vaknar upp på nätterna med tryck över bröstet utav tex tro min flickvän ej älskar mig lika väl och att jag tex struntar i viktiga saker. Min flickvän är den jag kan prata om allt med men uppfattar det som att man säger saker och ting för man ska ”tycka synd om sig” och då håller jag allt inom mig och därmed blir även det irritation i förhållandet då jag ej öppnar upp mig som på sätt jag gör med medecinen vilket är väldigt skönt då jag genomgått mycket sen liten men visst man ska ej älta gammalt behöver bara hjälp hur man ska tex förklara för sin flickvän på sätt så hon förstår utan säga nu du tycker synd om dig? Är ingen person som annars öppnar sig så väl.

  Vet det är fel ta annans medecin men bör man söka om add/adhd?

   

   

  Hejsan, har provat en adhd medecin då jag misstänkt jag har det och velat veta utifall jag skulle må bättre. Fick utav en bekant att prova hennes och när jag tog det blev jag helt annorlunda mådde betydligt bättre i kroppen och kunde mer prata om saker och ting till de som står mig nära samt att jag kunde koncentrera mig på det jag gjorde och så vidare men nu efter jag ej tagit sån medecin så mår jag dåligt med ångest och så vidare. Då jag tänker mycket på privatliv som jag struntar i annars när jag ej tagit sån medecin och tycker jag ej har tid för men som jag vet själv att jag kommer ångra en dag. Vaknar upp på nätterna med tryck över bröstet utav tex tro min flickvän ej älskar mig lika väl och att jag tex struntar i viktiga saker. Min flickvän är den jag kan prata om allt med men uppfattar det som att man säger saker och ting för man ska ”tycka synd om sig” och då håller jag allt inom mig och därmed blir även det irritation i förhållandet då jag ej öppnar upp mig som på sätt jag gör med medecinen vilket är väldigt skönt då jag genomgått mycket sen liten men visst man ska ej älta gammalt behöver bara hjälp hur man ska tex förklara för sin flickvän på sätt så hon förstår utan säga nu du tycker synd om dig? Är ingen person som annars öppnar sig så väl. Vet det är fel ta annans medecin men bör man söka om add/adhd?

  Ja, det är nog bäst att prata med läkare om mediciner.

  Så jag tycker du ska försöka få en diagnos.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.