Hem > Forum > Ångest > Konstant ångest

Konstant ångest

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Jag läser om ångest och där står överallt att ångesten går över. Min ångest går inte över när den väl börjat. Det sitter i och bränner i kroppen. Samma smärta som när man bränt sig och inte tar något kylande på. Det är en ilsken ihållande smärta som vägrar ge sig. Det enda som hjälper är ångestdämpande och att åsamka mig själv fysisk smärta. Jag slår mig själv, dunkar huvudet i vägen eller skär mig i benen och då försvinner ångesten en stund för att återkomma igen.

  Jag blir förvirrad när det står att ångesten alltid går över efter en stund. Det gör ju inte min. Sitter i i timmar och i bland i dagar. Fick Cymbalta utskrivet för två veckor sen och den gjorde bara att min ångest blev ännu värre. Som att den skruvade upp ångesten på max. Har äntligen fått sluta med den i dag men effekten sitter väl i ett tag.

  Är det inte ångest jag har efter som det vägrar ge sig. Men vad är det då och vad skall jag göra?

  Hej,

  Jag har inte koll på den medicinska delen men vill ändå uppmuntra dig att fortsätta söka hjälp inom vården. Ångest och andra tillstånd påverkar oss olika och jag vill tro att det finns ett alternativ som kan funka för dig. Om du behöver prata med ngn under tiden så finns våra volontärer på Självmordslinjen.

  Vänligen

  Mind

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.