Hem > Forum > Ångest > Känns som livet är över, vill inte åldras

Känns som livet är över, vill inte åldras

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
9
  • Jag har hemska tankar som slår mig: att livet är över och att jag är jättegammal nu jag är lite över 30, och mest kommer tankarna på grund av att min kropp förändrats så mycket. Och jag inser att jag kanske aldrig får tillbaka min  kropp jag hade när jag var 22!! Och det ger mig hemsk ångest, känns som livet är över. Alltså jag ska röra på mig så mycket jag kan för att bli smalare och fastare men min kropp ser ut som en tants kropp!!! Det är fruktansvärt.

    Jag röker inte, men dricker ibland och äter godis,dricker dock aldrig läsk, party ”knarkar” (lyrica) …

    Trådstartaren

    Eller 22… jag hade en snygg kropp vid 27 också förresten men sen började det fallera

    Det är inte försent att förändra sitt utseende.

    Visst, det kan vara svårare av olika anledningar, men jag tror du kan träna och minska på onyttigheter än, eller hur?

    Försöka sluta att röka och bruka droger såklart.

    Avatar

    Jag kan känna som du. Det enda jag vill är att vara snygg och fräsch. Måste ju vara samhällsidealen som gjort en helt fucked up? Lyssnar just nu på den här feministiska klassikern “Under det rosa täcket” av Nina Björk. Tycker det är berikande att sätta den här befängda blicken på oss kvinnor i sitt sammanhang. I strukturer. Ifrågasätta det. Fan det är jävligt stärkande! Rekommenderar!

    Trådstartaren

    Det är inte försent att förändra sitt utseende. Visst, det kan vara svårare av olika anledningar, men jag tror du kan träna och minska på onyttigheter än, eller hur? Försöka sluta att röka och bruka droger såklart.

    jag röker inte ,det vet jag ju är döden för åldrandet

    Trådstartaren

    Jag kan känna som du. Det enda jag vill är att vara snygg och fräsch. Måste ju vara samhällsidealen som gjort en helt fucked up? Lyssnar just nu på den här feministiska klassikern ”Under det rosa täcket” av Nina Björk. Tycker det är berikande att sätta den här befängda blicken på oss kvinnor i sitt sammanhang. I strukturer. Ifrågasätta det. Fan det är jävligt stärkande! Rekommenderar!

    tack för tipset ❤️

    ja visst samhällsidealen , dock har jag alltid varit så som jag är nu bara det att nu ser jag värre ut än nånsin tror jag😩

    Hej 👋

    För det första är du fortfarande ung hela livet framför dig .Börja att ta hand om dig, då menar jag sluta röka och absolut inget knark 🤔.Tyvärr kan ingen av oss förhindra, att kroppen ändras i takt med åldern.Du är dock  inte gammal så satsa på ,att börja träna så du får in kontinuitet i ditt liv äta bra dricka mycket vatten 💦

     

    Trådstartaren

    Hej 👋 För det första är du fortfarande ung hela livet framför dig .Börja att ta hand om dig, då menar jag sluta röka och absolut inget knark 🤔.Tyvärr kan ingen av oss förhindra, att kroppen ändras i takt med åldern.Du är dock inte gammal så satsa på ,att börja träna så du får in kontinuitet i ditt liv äta bra dricka mycket vatten 💦

    oh my god hur många gånger ska jag säga Jag RöKER inte,

     

    Du är i dina bästa år. Att vara drygt 30 år är att vara fortfarande i våren av ditt livs år. Jag lärde mig med tiden att acceptera det som jag inte kan ändra i mitt liv, såsom att åldra. Det är ju ur våra händer och eftersom det är så borde vi istället lära älska våra kroppar oavsett hur de är eller kommer att bli. Det viktigaste är att kroppen är frisk. Tänk på den som är fysiskt sjuk. Hen bryr sig inte om åldrandet utan bara om att bli frisk igen. Det underlätter för en att jämföra sej själv med den som har det sämre. Utseendet är ju viktigt men det är inte hela livet. Se på livet i sitt helhet. Reflektera över de andra saker i ditt liv som har blivit mognare under de dryga 30 åren.  Du kommer att se att livet inte är över utan har bara börjat.

    Trådstartaren

    Du är i dina bästa år. Att vara drygt 30 år är att vara fortfarande i våren av ditt livs år. Jag lärde mig med tiden att acceptera det som jag inte kan ändra i mitt liv, såsom att åldra. Det är ju ur våra händer och eftersom det är så borde vi istället lära älska våra kroppar oavsett hur de är eller kommer att bli. Det viktigaste är att kroppen är frisk. Tänk på den som är fysiskt sjuk. Hen bryr sig inte om åldrandet utan bara om att bli frisk igen. Det underlätter för en att jämföra sej själv med den som har det sämre. Utseendet är ju viktigt men det är inte hela livet. Se på livet i sitt helhet. Reflektera över de andra saker i ditt liv som har blivit mognare under de dryga 30 åren. Du kommer att se att livet inte är över utan har bara börjat.

    det är sant , ja man kan ju faktiskt välja att se det så att livet bara börjat. Fast man känner sig som 100 år 😆

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
9

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.