Hem > Forum > Ångest > Jag och min ångest

Jag och min ångest

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Hej, för ungefär fyra månader sen fick jag en kraftig panikångestattack under ett möte. Efter det vågar jag inte prata i telefon eller inför grupp. Det här har blivit ett jättestort handikapp och jag riskerar bli omplacerad på mitt jobb. Jag mår så dåligt över detta och jag vet inte hur jag ska kunna bota mig själv. Jag har en skörhet och har tidigare försökt ta livet av mig och nu känner jag att jag håller på och tappa mig själv. Är det någon annan som har erfarenheter av liknande händelser och/eller som kan ge tips och råd? Tack

  Avatar

  Jag är en tjej på 16 år.

  Jag har ångest 24/7. Ibland är det kraftigare ångestattacker och ibland svagare, men den är alltid där. De kuratorer och psykologer jag har gått till har inte varit till någon hjälp för mig, så jag kan tvär inte komma med några tips. När jag får kraftig panikångest ligger jag bara ner på golvet, oförmögen att röra mig och det känns som om hela världen bara faller ner mot mig och pressar ner mig mot marken.

  Så det ända jag kan säga dig är att hålla ut eller avsluta det. Jag tänker nog avsluta mitt eget lidande, men är inte säker än, jag menar vem kommer ta hand om min kanin när jag är borta?

  Hej! Det låter verkligen som du har det riktigt jobbigt just nu. Självmordstankar är inte ovanligt när man mår dåligt, men det är viktigt att du tar dem på allvar. Det går att få hjälp och har man självmordstankar behöver du prata med någon om dem. Det kommer inte att vara så här jobbigt konstant. Har du konkreta självmordsplaner behöver du komma till akutpsykiatrin. Ett steg på vägen som verkligen kan vara värdefullt är att kontakta Självmordslinjen på 90101 eller mind.se/sjalvmordslinjen. Där kan du anonymt ringa eller chatta dygnet runt med någon av Minds utbildade volontärer. Det kommer a tt vända, men du behöver få hjälp. Vi tror på dig.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.