Hem > Forum > Ångest > Inte som tänkt

Inte som tänkt

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Julafton var lyckad. Mådde skit under förmiddagen men blev bättre när jag träffade dom jag skulle fira med. Tacksam att julafton är över dock. Svåraste dagen på året.

  Är inte så att mitt liv är ett misär med problem men däremot lever jag inte det liv som jag på långa vägar hade föreställt mig. Som jag drömde om.

  Mår så bra när tid och rum försvinner, t ex när jag läser en bok eller kollar på en serie, glömmer bort verkligheten. När jag kommer tillbaka får jag som en olustkänsla. Som sagt det är inte så att livet är fruktansvärt utan det är bara det att det är så mycket som jag trodde skulle se hela annorlunda ut och det känns bara konstigt och på sitt sätt som ett stort personligt misslyckande.

  Julafton var lyckad. Mådde skit under förmiddagen men blev bättre när jag träffade dom jag skulle fira med. Tacksam att julafton är över dock. Svåraste dagen på året. Är inte så att mitt liv är ett misär med problem men däremot lever jag inte det liv som jag på långa vägar hade föreställt mig. Som jag drömde om. Mår så bra när tid och rum försvinner, t ex när jag läser en bok eller kollar på en serie, glömmer bort verkligheten. När jag kommer tillbaka får jag som en olustkänsla. Som sagt det är inte så att livet är fruktansvärt utan det är bara det att det är så mycket som jag trodde skulle se hela annorlunda ut och det känns bara konstigt och på sitt sätt som ett stort personligt misslyckande.

  God Lördags här på MiND Forumet.

  Är utbildad inom psykologi och psykiatrivård m.m. och är här under hela Julhelgen, så det är bara att skriva i din öppna tråd / inlägg så svarar jag.

  * Jo, jag vet att Julafton är inte lätt för väldigt många där ute under Julen, inkl. mig själv så är det många minnen som väkts till liv som sagt.

  * Har Du funderat på eller provat att gå till någon form av Samtalskontakt t.ex. leg. psykolog eller terapeut eller t.ex. livscoachning finns det också numera?

  Från min erfarenhet låter det som Du behöver någon form av vägledning i livet och får ett smörgåsbord med t.ex. tips och konsultation i en trygg miljö hos något av det jag sagt ovannämnda oavsett landstinget eller privatvård osv.

  På återhörande…

  Mvh Anonym medmänniska

  Trådstartaren

  Tack för respons.

  Tack för respons.

  God Söndags e.m. här på MiND Forumet.

  Har läst ditt inlägg precis nyss.

  Du är mer än välkommen åter till mig så svarar jag i mån av tid, om det skulle behövas…

  Om Du behöver prata så finns jag här oavsett små eller stora frågor / funderingar och tankar / reflektioner m.m.

  På återhörande…

  Mvh Anonym medmänniska

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.