Hem > Forum > Ångest > Enkät: Framtidens internetförmedlade självhjälp för behandling av social ångest

Enkät: Framtidens internetförmedlade självhjälp för behandling av social ångest

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag heter Martin Lind och läser det sista året på Linköpings Universitets kognitionsvetenskapliga program och ska nu skriva min kandidatuppsats.

  Jag har valt att göra denna enkät för att få fram viktiga synpunkter från personer med svårigheter i sociala situationer. Om du upplever att du är en av dessa personer är jag väldigt tacksam om du svarar på enkäten. Jag vill genom denna enkät ge en röst till de som behöver den. Här har du chansen att säga vad du tycker och delge dina värdefulla erfarenheter utan att behöva bli intervjuad.

  Om du deltar kommer inga kontaktuppgifter att sparas. Dina svar kommer inte kunna kopplas till dig personligen. Allt material hanteras anonymt och kommer enbart användas till ovan nämnda uppsats.

  Du kan när som helst under ditt ifyllande av enkäten välja att avbryta.

  Jag är oerhört tacksam för alla svar. Om du känner någon som kan tänkas vara lämplig att svara på enkäten får du gärna kopiera länken till denna enkät och skicka den vidare. Alla svar är viktiga bidrag!

  Här är länken till enkäten:

  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf15JgdE6NnEassY1ZfYnPc4ulG7P1tC_XNTTYxsb_5biQB2w/viewform?usp=sf_link

  Tack för ditt deltagande!

  Martin Lind

  Har du lust att dela med dig av resultatet?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.