Hem > Forum > Ångest > Är jag konstig.

Är jag konstig.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Jag mår lite bättre nu när jag har bestämt mig för att jag ska ta mitt liv mellan 13 och 15 september.

  Gör det inte. Är också suicid och kämpar varje sekund men du är inte ensam i detta, även fast det känns så. Vi båda ska leva i september och det kommer bli bättre.

  Du mår dåligt just nu, men det kommer bli bättre.
  Har själv försökt ta mitt liv, i februari senast men blev stoppad.

  Du måste hitta din egen motivation på något sätt, jag hittade den genom mina speciella intressen (klättring, grottkrypning, urban exploration, bergsbestigning, vandring och annat inom friluftslivet. Sen utefter det har jag satt upp specifika mål emot de intressena t.ex. bestiga högsta berget i varje land och se hur många man klarar av, krypa i de djupaste grottorna, utmana sina rädslor t.ex hoppa fallskärm eller bungyjump.

  Det finns så mycket du kan göra och för att avsluta med en klyscha, det är bara du som sätter gränserna. Hoppas de går bra för dig/David

  Ge inte upp. Det finns sätt att må bättre på. Har själv använt mig av mental träning och positiva affirmationer. Har också hört om andra som använt sig av meditation och mindfulness och på så sätt mått bättre. Det är dock en process så det går inte över en natt. Styrkekramar till er från mig❤️

  Jag har också satt ett datum, så jag förstår hur du känner. Jag tror inte vi är konstiga som känner då, utan man väntar på ett slut på det eviga kämpandet. Kram till dig ❤️ Hoppas du kan hitta nåt i livet som gör att du ändrar dina planer.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.