Hem > Forum > Ångest > Ångesten kontrollerar min vardag

Ångesten kontrollerar min vardag

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
  • Jag har en sådan ångest och negativa tankar om min relation till min partner att dessa tankar blir en sanning för mig. Det är nästan så att min hjärna har blivit besatt av att alltid tänka såhär och att må dåligt. Just nu har min partner gått i ch lagt sig på soffan och min ångest har blivit fysisl. Jag kan inte tänka, sova eller göra något. Jag mår så dåligt nu. Jag vet inte ens vad jag vill med det här mer än att jag skulle behöva något men jag vet inte vad

    Hur är din relation till din sambo? Har det hänt nåt som får dig att känna såhär?

    Trådstartaren

    Den är bra förutom att han kan bli rätt arg och stänger mig ute, alltså pratat inte med mig. Han har svårt att se saker från andras perspektiv.  Jag har haft en jobbig start på relationen där jag alltid tror att han ska lämna mig eller hitta någon annan som är bättre. Jag tror också att han är otrogen vilket inte alls stämmer. Men jag går runt med konstanta tankar om att han tycker andra är bättre än jag och därför är jag utbytbar. Han vet också om att jag tänker så här men eftersom vi har barn tillsammans och jag är gravid så säger han att det är löjligt att jag fortfarande tänker såhär.

    Avatar

    Det är inte snällt att han säger att du är löjlig! Din ångest beror på något och din kropp reagerar på någon typ av obalans.

    Våra hjärnor och kroppar är smarta och jobbar ständigt för att skydda oss och skapa balans.

    Vet du något om det autonoma nervsystemet? Har du övervägt att prata med en psykolog? Tränar du regelbundet?

    Trådstartaren

    nej jag vet inte så mycket om det. Jag har kontaktat min barnmorska för samtalsstöd men jag är tveksam till det, eller mer orolig kanske jag ska säga. Jag har varit hos en psykolog och det blev bättre ett tag men sen så blev det snett igen. I dagsläget tränar jag inte alls.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.