Hem > Forum > Ångest > Ångest, skit snack och fördömning

Ångest, skit snack och fördömning

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Jag vet inte riktigt hur jag ska gå vidare med huvudet högt och kärlek till mig själv. Har precis gått igenom en depression som pga dålig sömn och kraftig ångest dygnet runt. Pga detta kraschade min kropp tyvärr på jobbet och fick åka in till vanliga akuten pga fysiska besvär. När jag kom tillbaka till jobbet kom det fram att min vän sen 10 år tillbaka snackat skit till alla i huset. Fått dem att tro att detta beror på dåligt leverne. Hon om ngn borde veta vad det beror på men väljer detta. Hon har blockat mig på alla kommunikationsvägar och pratar inte med mig på jobbet. Jag vet inte hur jag ska gå till jobbet o spela iskall. Ångesten som jag äntligen blivit av med är skyhög nu igen. Någon som kan ge råd?

    Förstår att detta gör att ångesten kommer tillbaka. Men det som är viktigt att tänka på nu är att DU inte gjort något fel här. Det är din ”kompis” som gjort fel.

     

    Hej! Hur mår du idag? Och hur har det gått för dig? Din situation verkar minst sagt jobbig!

    *Styrkekramar om du vill ha*

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.