Hem > Forum > Ångest > Ångest efter övergrepp, som kille.

Ångest efter övergrepp, som kille.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Avatar

  Som kille är det inte alltid det lättaste att berätta saker då samhället inte riktigt tillåter vad som helst.
  Det skrivs mest om tjejer som är med om övergrepp och varför vet jag inte, för det händer minst lika många killar också.
  dom första 13 år i mitt liv var jag familjehems placerad och i 6 av dom åren pågick övergrepp på mig flera gånger i veckan, av en man på mig som är kille.
  Det har tagit mig flera år att ens acceptera detta och oräkneligt många timmar psykoterapi så att jag ska kunna prata om det, men i efterhand är det inte riktigt övergreppen som var jobbigast.. självklart önskar jag inte ens min värsta fiende det som hänt men att försöka ta sig in i samhället med dom psykiska men jag fått efter detta har varit värst.

  Jag vaknar ofta efter bara några timmars sömn per natt dränkt i svett och ofta med sådan ångest att jag måste springa på toaletten för att spy eller för att min mage är ut och in.
  Mitt huvud är så överhettat av alla tankar att jag blir yr och måste sätta mig ner ibland och varva ner trotts att jag så gärna vill fortsätta med det jag gör men ofta utan något bra resultat.

  När allt var som värst innan jag hade fått “hjälp” om man kan säga så satt jag ensam och gjorde ett av tre val, antingen tog jag mitt eget liv för jag visste att jag kommer få leva med psykisk ohälsa hela mitt liv och aldrig skulle våga berätta för någon varför jag mådde som jag mådde, eller så avslutade jag livet på personen som gjorde detta på mig eller följde lagen och hoppades på att polisen kunde hjälpa mig.
  Jag valde att gå till polisstationen senare samma eftermiddag tyvärr.
  Efter att jag fått komma in i förhörsrummet och börjat prata kom paniken igen, svettningarna, domningarna i bröstet och yrseln.
  Polisen trodde jag var drog påverkad och inte alls utsatt för något övergrepp så dom bad mig lämna urinprov när jag var klar.
  Efter det har det bara gått utför med det här fallet, när detta kom ut då vad denne person gjort blev han häktad i 24h sedan släppt igen och i 4 år pågick förundersökningen utan att någon dömdes.
  Alla jag någonsin haft på min sida lämnade mig och ingen trodde på mig.
  Senare samma dag när jag kom hem ifrån polisstationen satt jag i min lägenhet igen, ensam i mörkret.
  Det är en jävligt hemsk känsla.

  Idag är jag iallafall glad att jag lever, jag är glad att jag överhuvud taget kan ha sex igen utan att jag får psykos och jag är glad över att jag lärt mig uppskatta dom små sakerna i livet.

  När jag såg MeToo kampanjen blev jag jävligt glad, för alla som utsätter människor för något sådant ska bli straffade.
  Men än är det ingen kille som gått ut med det… jag tror inte jag vågar vara först.

  Avatar

  Så himla starkt och modigt gjort av dig. Angående att det inte är någon kille som har gått ut med det ännu så kom jag att  tänka på Patrik Sjöberg, den svenska friidrottaren som gick ut med att han utsatts för övergrepp under sin uppväxt för några år sedan, så förhoppningsvis kanske det var en början till att fler killar vågar berätta vad dom utsatts för. Hur som helst önskar jag dig all lycka i framtiden <3

  Avatar

  Tack för att du delar med dig. Jag tycker det är bra att du tar upp det här och kanske kan din text få fler killar att berätta om sina upplevelser.

  Jag håller med dig om att det talas alldeles för lite om övergrepp på killar och övergrepp gjorda av tjejer på både barn av båda könen och vuxna i beroende ställning. Därför är det lika viktigt att vi höra dessa berättelser som kvinnornas berättelser.

  Jag prenumererar på tråden och kommer att läsa allt med intresse…

  Avatar
  Trådstartaren

  Inte vågat loggat in igen för jag var rädda att läsa vad folk skrivit, men jag blev positivt överraskad. Tack.

  Det har hänt lite senaste månaden, Aftonbladet tog upp för ett tag sen en av familjemedlemmarna i familjen jag bodde i då andra brott begåtts av annan rang, men även sexuellt utnyttjande i beroende ställning.

  Det fick mig flyga upp, skrev till reportern och berätta svagt vad dom även gjort mot mig. Jag vill göra så mycket jag kan för att fälla dom skyldiga, via att gå ut med det kanske polisen får upp ögonen för det också som i te.x Kevin fallet.

  Det är ett långt skott men jag hoppas att det kan göra något.

  Tankar på detta?

  Avatar

  Inte vågat loggat in igen för jag var rädda att läsa vad folk skrivit, men jag blev positivt överraskad. Tack. Det har hänt lite senaste månaden, Aftonbladet tog upp för ett tag sen en av familjemedlemmarna i familjen jag bodde i då andra brott begåtts av annan rang, men även sexuellt utnyttjande i beroende ställning. Det fick mig flyga upp, skrev till reportern och berätta svagt vad dom även gjort mot mig. Jag vill göra så mycket jag kan för att fälla dom skyldiga, via att gå ut med det kanske polisen får upp ögonen för det också som i te.x Kevin fallet. Det är ett långt skott men jag hoppas att det kan göra något. Tankar på detta?

  bra – även om det är ett långskott så kan det gå i mål. Bra att du gjorde det heja heja

  Avatar

  Länge sen du skrev detta inlägget jag vet men tycker det e så bra så måste bara kommentera!

  För det första så high-five till dig som kämpade dig igenom den där skiten! Att bli sexuellt utnyttjad mot sin vilja är hemskt!

  För det andra så är det för lite prat om killar som blir helt enkelt våldtagna. Det är nästan som om det tystas ner. Det är inte bara män som utnyttjar kvinnor. Kvinnor kan lika gärna göra det mot män.

  Har läst alla kommentarer som skrivits här hahahah så e inte helt efter i vad som snackats om (för typ 2 månader sen heh)

   

  Som sagt ursäkta att jag skriver så här sent hahah

   

  Hare bra! Kram.

   

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.