Hem > Forum > Ångest > 05.00

05.00

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Hejhopp!

  Nu har jag ställt till det för mig själv igen.

  Lyckades få en anställning snabbt efter att jag sa upp mig från min tidigare arbetsplats. Skulle gå intro i några veckor och igår (efter två veckor) ringde jag och sa att det inte kommer fungera. Chefen blev naturligtvis irriterad och besviken. Är 100% nöjd med att jag tog beslutet att gå därifrån trots att de vart så snälla och gav mig en chans. Det tar mycket av mig att arbeta själv med ansvar (trodde att jag kunde hantera det, kunde ej) just nu.

  Känner mig ledsen för mig själv, att jag inte kunde fixa det. Inte det att jag inte har kompetens till att klara av det typ av arbete men att jag inte har mig själv i rätta form för att klara det. Kom även på att jag inte är ett dugg intresserad av att arbeta inom det så är inte riktigt med på varför jag har blivit så himla upprörd utav händelsen. Kanske för att de blev besvikna och arga.

  Ångesten min har på senaste blivit svårare att hantera än vad jag är van vid. Jag har folk runt omkring mig som jag älskar och jag kan prata med. Har även folk som jag vill gömma min ångest för, för att de inte ska bli skrämda av den och försvinna.

  Men jag gör så märkliga saker när jag har ångest såhär så det är svårt att hålla den gömd. Hur gör man för att inte skrämma bort dem man älskar med sin ångest när det påverkar hela ens person?

   

  Kanske ta tid för sig själv? Eller inte vara rädd för att skrämma bort andra med ångesten? Jag menar du är ju den du är och har de problemen som du har. Om ångesten blir ett problem för dina relationer hade jag sökt professionell hjälp, eller på något annat sätt gjort mitt bästa för att hantera problemet. Det är ju egentligen det enda som man kan göra.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.