Skapade svar

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
0
 • som svar på: Ny och förvirrad
  Trådstartaren

  Det är något det hållet, fast de fick mig att tro att jag inte skulle klara en universitets utbildning. På något sätt så blir mest ett kvitto för mig själv.

  som svar på: Ny och förvirrad
  Trådstartaren

  Mycket av du beskriver är vad jag känner, i mångt och mycket lever jag kvar i den tiden, jag kan tom komma ihåg vad som sagts ord för ord. Kanske är det därför jag kämpat igenom en ny utbildning för att det är det jag behöver, ett bevis på att vad som sagts om mig var skitsnack. Tack för ditt svar.

  som svar på: Ny och förvirrad
  Trådstartaren

  Jag tror de försöker be om ursäkt när de säger att ”vi var orättvisa” osv. Grejen är att det räcker inte, de valde att vara orättvisa, de var högt utbildade och då räcker det inte att bara be om ursäkt, de valde att knäcka mig och de har skadat mig på sätt som ingen fixa. Det hade varit annorlunda om de försökte kompensera mig, men det har de inte gjort.

  som svar på: Ny och förvirrad
  Trådstartaren

  Jag har jobbat med allt möjligt okvalificerat eftersom jag fixade inte andras människors problem och efter två år med annat är en högre utbildning värdelös. Så jo jag har jobbat hela tiden förutom under 6 månader när jag var arbetslös, men det är ett svart hål inom mig som jag måste hålla borta ifrån omgivningen.

  som svar på: Ny och förvirrad
  Trådstartaren

  Det är värt att vara misstänksam om någon skall göra en rehabutredning, en del företag är parasiter som vänder allt till arbetsgivarens fördel.

  som svar på: Ny och förvirrad
  Trådstartaren

  Jag märker att du inte har det lätt heller och jag har faktiskt träffat en terapeut värd namnet via ett företag som heter mindler(efter 13 år av bortkastad tid), det går att sortera anställda psykologerna efter deras erfarenheter på deras app och för mig funkade det ganska bra eftersom jag fick tag på en som hade lång erfarenhet på trauman och tack vare det slutade jag fundera på självmord. Testa, du behöver inte boka någon innan du hittat någon som som har den erfarenhet som gör ett samtal värt insatsen. Det är enkelt googla på mindler och ladda ner deras app så är du igång och det kostar ingenting innan du hittar någon värd att testa.

  som svar på: Ny och förvirrad
  Trådstartaren

  Tack för ditt svar, i mitt fall gav de fan i mig och det handlar inte om att falla mellan stolarna. Firman som gjorde utredningen eller ursäkten att sparka mig skickade efter 2 år en fråga om de fick använda min utredning i en undersökning ang personer som drabbats av cronical burnout syndrom, de hade alltså redan diagnosen och fantiserade ihop ”beror förmodligen en välkompenserad dyslexi” där att ett handikapp kan man inte rehabilitera. Hade det varit idag hade jag gjort så många anmälningar till socialstyrelsen ang prövningar ang legitimationer att det smattrat nere i stockholm. Men nu när jag har kunskapen kring hur man agerar så är det för sent att anmäla och det finns alltså inget civiliserat och ordnat sätt sköta det här. Min dåvarande arbetsgivare och de där som kallar sig för fd arbetskamrater vet om att det som de gjorde inte var och tror att det räcker med att säga vi var väldigt orättvisa emot dig. De kan dra åt helvete, de har inte ens försökt kompensera mig och det hjälper inte med ett patetiskt förlåt.

  som svar på: Ny och förvirrad
  Trådstartaren

  tack

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
0