Skapade svar

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
0
 • Trådstartaren

  The only thing that I want is understanding and love. I wish my partner could understand really and deeply what I’m going through… I was there and I’m here with my partner now. During a lot of downhills we are together I supported and tried to help my partner all the time of course sometimes I messed up things but even that my feelings doesn’t changed. But lately I feel my partner just ignoring me in some way (if there is any misunderstanding that should be cleared) instead of communication. …
  So I wish I could do things maybe better. But that is me I’m not flawless. I’m just only a human…

  Trådstartaren

  Maybe… I don’t know anymore nothing I feel I just can’t take it… That it’s over… And I got to the point where I feel just pain….

  Trådstartaren

  För mycket som har hänt tror jag som gjorde det…

  Det var ett period i mitt liv just när man är barn då vill man vara duktig och bevisa till sina föräldrar det. Att man vill vara hjälpsam också. Då kanske min pappa gjorde fel när försökte ”motivera mig” (som han sa) att bli bättre genom att jämföra mig med andra… Men jag är inte den som blir inspirerade av ”tävla med andra” för i min perspektiv det är så att alla är olika men lika värde. ”Hur ska man fylga om man är inte örn då om man är katt till exempel? Då är alla katt är dåliga bara för att de kan inte flyga? ” Och det ser jag överallt … Och det gör mig ledsen att man måste vara alltid på Topp och spela något man är inte i egentligen.

  Men tillbaka på frågan att vad är som har hänt

  förutom detta (och mycket mera i barndomen) ju … När du är verkligen trogen och rakt för du känner du hittade din halva … Innan jag börja.. detta är så att jag har varit med om 3 relation och 2 av dem varit när man ”hittar kniv i ryggen” (jag skulle inte gå in vilka typer av relationer var de) då blir man misstänktsam med alla andra. Den andra av den 3 var i princip mitt beslut som gjorde slut jag är inte stolta för det men personen var svårt beroende och kunde jag inte hålla mer. Jag tyckte det synd om personen och hoppas i nu läget klarar sit liv bra.

  Då den 4. relation som när du känner du hittade rätt slutligen och i egentligen. En person som kan vara den enda ( det behöver inte vara romantisk relation)  en person som få dig känna tryggheten. Som du verkligen uppskattar och glad för. Sedan den person gör något (som kanske till personen ingenting och menar inget illa med det eller har inte menat såra dig) men i dig rasa ihop en värld igen… Du känner dig spelat (med romantiska förhållande det ännu värre) känner dig arg och dum men mest ”betrayed”.

  Men kärleken/förhållanden är kvar i dig och personen vill inte heller släppa dig på samma anledning som du vill inte. Men efter saken då blir det svårt återställa troendet och komma över de sakerna … Sedan blir du förbannad på liten meningslösa saker också … Men varför? För du satsade ditt hjärta i det och vill inte vara sårad igen. Vill inte känna dig dum …

  Detta är svårt läge som kräver mycket och känner jag att jag inte orkar…

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
0