Hem > Forum > Kan du också känna dig tom? > Biverkningar Setraline

Biverkningar Setraline

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Hej. Jag har ätit 50 mg Setraline i snart 10 år och började i somras må sämre pga stress. Jag höjde för 7 veckor sedan till 100mg och ångesten har minskat en del och likadant dom flesta andra biverkningarna men mår fortfarande illa. Tar medicinen på morgonen och mår illa fram till efter lunch då kroppen och illamåendet lugnar ner sig. Börjar nu bli otålig och tänker att jag kanske ska byta sort då läkaren nämnde det för 6 veckor sen. Men tänker att alla andra biverkningar har ju gått över med tiden . Är det nån som känner igen sig och har nåt bra att tillägga? Känns lite hopplöst just nu och ska till läkaren i em.Vill helst inte  byta då jag har mått väldigt bra på Setraline hela tiden innan.

    Det beror på vad du blir behandlad för och hur länge det blir nödvändigt att bli medicinskt behandlad. Medicinska preparat är ju inte lösningen om problemet är kroniskt, materialistiskt eller för övrigt beror på något annat än ett temporärt trauma.

    Ja jag mådde också oerhört illa av Setraline. Fick även problem med magen, sprang på toaletten efter varje gång jag ätit, fick inte behålla något. Tillslut efter några månader hade jag rasat så pass mycket i vikt att jag abrupt behövde sluta eftersom vårdcentralen och mina värden inte längre såg så himla bra ut. Det hände till och med att jag kräktes från och till. Jag har ingen aning om ifall illamående och viktnedgång är vanligt med just Setraline, dock. På mig funkade det dock inte! Bytte till Mitazapin istället. Av den mådde jag inte illa alls utan fick tillbaka aptiten, lindrade oro, och tack och lov hade den viktuppgång som biverkning och det var ju precis vad jag behövde!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.