Hem > Forum > Arbete & Skola > Vuxet maskrosbarn

Vuxet maskrosbarn

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Hej!
  Jag är 27 år (kvinna) och har en pappa med missbruksproblematik. Alkohol och droger. Jag vad väl inte medveten om det som barn men fick veta det under skilsmässa när jag var 13. Jag och pappa förlorade kontakten i ca 10 år men för 2 år sedan valde jag att ta upp kontakten igen och försöka, på mina villkor. Villkoren va bland annat att han inte fick höra av sig onykter osv. Detta har han skött exemplariskt i 2 år men igår fuckade han ur över ett scenario mellan min storebror och han. Jag hade inte nått med saken att göra. Plötsligt fick jag ett sms om att han ville skriva över en tomt på min son (en tomt han lovat min bror, en liten skittomt mitt ut i ingenstans som varit arvegods i generationer) jag backade upp min storebror och sa att det väl är kul om han får tomten han som vill ha den. Varpå min pappa lackade ur på mig. Jag påminde honom om att han ska vara lugn enligt det vi kommit överens om för att ha kontakt. Då sa han ”Du är bort kopplad tråkigt jag förväntar mig att aldrig höra av dig mer”

  Jag svarade ej sen kom detta ”Jag har läst medelandet ordagrant och du kan dra åt hellvete snorvalp du vet inte ett no om livet .När du är skild och och står med ett barn i famnen hör av dig till mig”

  Jag svarade ej sen kom detta
  ”Jag har läst mitt förra inlägg fyfan va bra jag är jag måste berömma mig själv det är ju så jävla bra formulerat .och levererat. jag är bäst.jag vet allt Lill kjol du vet inget du e kass!! Jag kan lära dig allt”

  Jag vet liksom inte vad jag ska göra, ska såklart inte ha kontakt med honom efter detta. Han har aldrig pratat med mig på detta viset så tyckte det var väldigt obehagligt att få se denna sida. Men liksom jag känner mig typ tom inombords bara, kan inte gråta, inte skratta, sov 4 timmar bara under natten… jag skulle vilja hitta en sida som typ maskrosbarn fast för vuxna barn som har missbrukarföräldrar där man kan prata med folk som har koll på sånt här…

  Aldrig testat denna appen förut men sökte runt nu och tänkte jag testar denna appen ett tag, kanske jag får ut nått av det?

  Avatar
  Trådstartaren

  Jag som skrev inlägget, råkade tydligen lägga det i arbete och skola, plus inlägget finns inte på min sida så kan inte redigera det. Ville tillägga att jag har ett bra skyddsnät med övrig familj

  Avatar

  Hej,

  Vill bara säga att jag läst din text och blev förskräckt vad din pappa skrev, och på vilket sett eller ton det skrevs i. Fick rysningar. Kära nån. All min medkänsla till dig!

  Det är inte så mycket aktivitet generellt på det här forumet så det är oftast så att flera inte får svar, eller att det inte blir en längre dialog. Bara så du vet <3

  Stor kram till dig!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.