Hem > Forum > Arbete & Skola > "Vem bryr sig"

"Vem bryr sig"

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • För ett tag sedan tappade helt känslan för mig själv varje tanka avslutas med ”vem bryr sig” vilket gör att jag kastare bort tanken. För mig som musiker och en människa som alltid har skrivit allt från dikter till bara tanka på ett papper eller i datorn så blir det otroligt förminskande att inte kunna tror på sin ide. Allt detta började med att jag inte fick ett mycket lätt extra jobb som jag sökte för att jag ville försöka få in foten på ett vist företag. Vilket blev mer än ett nej för mig. Det totalt kraschade min självkänsla vilket gör att jag även fått problem med att jobba på mitt ordinarie jobb efter som jag inte vill något över huvud taget. Å då mitt i allt i hopa börjar jag älta (mer än vanligt) att om jag inte jobbar kommer jag inte kunna betala mitt hus, och om jag gör det så kommer jag få flyta, och om jag får flytta så kommer…. OSV. Oros-mätare: 200%: Vilket så klart gör att jag blir ännu mindre mindre och ännu mer orolig. Snacka om neråt gående spiral. Mitt i allt det här hade jag ett möte min terapeut där fick jag reda på att de börjar tänka på att avluta mina möten. Känns ibland som att eftersom jag alltid velat klara mig själv och anpassa mitt liv för att inte behöva hjälp har satt krokben för mig själv nu när jag inte rickigt fixar det igen.

   

   

  Finns egentligen ingen frågeställning i mitt inlägg märker jag nu när jag läser det.

  Men jag behövde skriva något någonstans så här kändes som en bra plats att göra det.

  Du bryr dig. Det är det viktiga!

  Även om det var ett lätt extrajobb, så betyder säger det ingenting om dig att du inte fick det. För allt du vet så kan det ha varit väldigt många sökande. Bara där sållas folk bort utan att någon ens läste ansökan först. Det finns massor med anledningar att man inte alltid får en chans, men det jag vet till 100% är att det inte hade något med din förmåga att göra.

  Det är lätt att låta nåt sånt här påverka dig och det blir lätt en negativ spiral, men låt det bli en sporre istället. Låt det motivera dig att visa att de hade fel istället. När man ger upp och låter sig själv falla ned i självömkan, då är det svårt att göra något bra av situationen.

  Använd de här känslorna i ditt arbete istället. Få utlopp för dem och analysera dem utan och innan. På så vis kanske de blir lättare att släppa och kanske får du perspektiv på det hela.

  Håller helt med föregående talare. Skit i dom! Du är värd så mycket mer än idioter som inte kan se längre än till sin egen näsa.

  Stor kram till dig!

  Trådstartaren

  Tack för svar. 🙂

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.