Hem > Forum > Arbete & Skola > Vart finns de under 70+ att träffa och prata med?

Vart finns de under 70+ att träffa och prata med?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Hej!
  Jag har har brottats med ångest i hela mitt liv till och från.
  Är inte så ung längre 40+.
  Har provat KBT, psykiatriker, mediciner, mindfulness mm men känner jag förlorat så mycket i mitt liv över detta, inte träffat tjejer, bildat familj ja mycket som de flesta tar som givet.
  Skulle du träffa mig på gatan eller på mitt jobb mm så är jag en glad och öppen person som ingen tror att jag har problem.
  Men ingen vet hur det känns under masken / rollen som den glada som flera vill ha hjälp av för de vet inte hur jag mår eller troligtvis inte kan förstå har jag märkt när man har försökt att prata med de närmaste anhöriga.
  Väldigt många skäms för att berätta att de har ångest eller att man går till en psykolog och då känner jag varför skall människan skämmas när det är helt ok att berätta att någon har tagit sin hund till en psykolog eller medium?

  Som jag läste i en artikel någon gång att denna önskade att de kunde sätta ångestdroppar i människor som inte förstår en liten stund så att de kunde veta vad väldigt många går igenom ofrivilligt och kanske förstå lite bättre.
  Är det någon som har förslag på att prata med någon som inte är yngre än 70+ så vore det bra för både mig och andra tror jag.
  Sköt om er!

  Menar du litegrann att du vill träffa personer som är över 70 år och få ta del av deras livskunskap? Det kan vara något betryggande med äldre människor. De kan sprida ett lugn omkring sig.. Ålderdomshem kan vara trevliga att vara på. Har lite minnen när jag arbetat där i yngre dar och kommer ihåg just vänligheten många av dem hade. Tid, hade de också. Vet inte om jag fick så många kloka ord men jag gillar också den äldreäldre-generationen många gånger. Det är något fridfullt över deras energier.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.