Hem > Forum > Arbete & Skola > Vad ska jag göra?

Vad ska jag göra?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Hej det är så att jag var tvungen att registrera mig om till en kurs säger inte vilken men vi kan säga kurs A och har haft tufft i början att bli klar men fick ändå ganska många rester över pga mina diagnoser som tog så mycket energi i våras. Och så jag kämpar nu och kämpar för att kunna komma in på kurs B. Min mamma sa ”Om du inte klarar av det här då hoppar du av och jobbar istället, för jag håller på att få nog”. Sen så skrev jag en hemtenta idag typ del 2 och del 3 kommer imorgon. och jag grät när jag skrev den. min mamma skratta åt mig och bara ”om någon kunde se dig ur annan perspektiv, skrattretande”.

    Jag får höra så många kränkande kommentarer jämt. det är de som gör att jag tappar motivationen. är så stressad över allt och vet inte vad jag ska ta vägen. sitter jämt på massa ångestdämpande för att kunna dämpa ner något en stund i alla fall.

    Nu vet jag inte vilka diagnoser du har, men för vissa kan du få extra stöd av skolan. Om du har studiemedel från CSN kan det vara bra att kolla deras regler också, tex för lägre studietakt eller förlängda studier. Har du en vårdkontakt för tex stödsamtal eller terapi kan du nog få tips och råd därifrån också.

    Jag vet inte hur gammal du är eller vad du har för situation när det gäller boende osv, men det låter som du skulle behöva ha lite avstånd till din mamma. Finns det någon mer stödjande och positiv i din närhet?

    Att plugga kan vara kämpigt även utan diagnoser och negativa närstående, så det låter som att du jobbar på imponerande starkt.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.