Hem > Forum > Arbete & Skola > Vad i h…e jobbar man med när…

Vad i h…e jobbar man med när…

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • – man inte klarar av praktiska arbetsuppgifter

  – man har en funktionsnedsättning som gör att man orkar jobba olika många timmar olika dagar, veckor och månader

  – man orkar jobba som minst fem timmar i veckan och som mest 20

  – man har en energinivå som är så ojämn och oförutsägbar att man måste kunna styra sin tid för att inte krascha

  Jag frilansar just nu, och det är idealiskt för mig, men jag får inte tillräckligt många uppdrag för att gå runt ekonomiskt. Då ska sägas att jag kämpar HÅRT för att lyckas och gör ALLT jag kan. Vid några tillfällen har jag även fått tacka nej till uppdrag p.g.a. att det varit för korta deadlines i förhållande till min arbetstid. Vissa typer av uppdrag förutsätter att man jobbar heltid (detta har ofta med produktionsscheman och sådant att göra) och de uppdragen kan jag inte ta eftersom jag inte orkar jobba så mycket, inte ens under ett begränsat antal dagar/veckor. Av förståeliga skäl kan inte uppdragsgivarna göra om hela produktionsschemat (med många människor inblandade) bara för att de ska kunna leja ut EN uppgift i kedjan på mig.

  Jag är inskriven på fördjupat stöd på Arbetsförmedlingen, men än så länge känns det inte som om de tänker lägga två strån i kors för att hjälpa mig. Igår fick jag höra följande av en chef: ”Det finns inte så mycket vi kan göra, utan man får försöka hitta en arbetsgivare som är villig att betala”.

  För mig handlar det inte om att arbetsgivare inte är beredda att betala (eller om fördomar från deras sida), utan det handlar om att JAG har svårt att hitta jobb som fungerar med mina förutsättningar. Det finns som sagt vissa frilansjobb som fungerar klockrent och som jag verkligen njuter av att utföra. Det handlar om att föreläsa och skriva, men när det gäller föreläsningar så tar det tid att etablera sig (och man måste ju försörja sig under tiden) och när det gäller att skriva så är efterfrågan på skribenter låg men antalet frilansare måååånga…

  Så… Vad skulle jag kunna ha för jobb att komplettera med? Jag har kollat på timanställningar, bemanningsföretag och liknande men bara hittat praktiska jobb.

  Avatar

  Hmm kan du arbeta med supportsamtal?

  Trådstartaren

  Hmm kan du arbeta med supportsamtal?

  Ja, det skulle jag nog kunna göra! Det har jag inte tänkt på. Tack så mycket för tipset! Jag ska kolla vad det finns för sådana jobb.

  Just nu har jag faktiskt i princip fullt med frilansjobb t.o.m. december, vilket känns jätteskönt, men efter nyår vill jag börja jobba halvtid och då är det troligt att jag kommer att behöva komplettera frilansuppdragen med något annat.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.