Hem > Forum > Arbete & Skola > Svikit

Svikit

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Hej! Jag mår skit för att det känns som om jag svikit så många den senaste tiden. Jag vet att vissa saker har man inte kontroll över men ändå så kan jag inte sluta känna att jag varit en börda samtidigt som jag nu svikit många. Fast och andra sidan så vet jag inte vad jag ska göra nu. Jag försöker att fortsätta att leva mitt liv och vara positiv men samtidigt så känner jag ångesten, sorgen och stressen. Finns så mycket jag hade velat säga till så många. Hur mycket de betydde och att jag är ledsen över hur allt blev. Rätt så ofta så känner jag att jag har mycket kvar att leva för men samtidigt så blir jag ledsen över allt. Önskade att jag hade tagit mig ur tidigare. Jag vet att många svek mig också på flera sätt.

  Avatar

  <3 Vad jobbigt det är när det blir sådär. Oftast gör man ju sitt absolut bästa för att ingen ska råka bli sårad eller bli sviken av en. Vi är också bara människor och ibland är det oundvikligt. Jag tycker du ska försöka ha en förlåtande attityd inför dig själv kring det här, samtidigt som du kanske kan höra av dig till någon och prata ut – låter som att du skulle behöva det också? Liksom rensa luften med de här du känner har blivit svikna? Kan det vara ett alternativ även om jag förstår om det känns helt overkligt svårt att genomföra kanske?

  Avatar

  Känner igen mig i det du skriver. Försök att stanna snöbollseffekten om det uppstått en sådan.Endag kan det vara för sent.

  <3

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.