Hem > Forum > Arbete & Skola > Stelt med en vän

Stelt med en vän

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Avatar

  Jag är kär i en kille, har varit det rätt länge nu. Det kändes som att han liksom kände samma för mig för att liksom han öppnade upp om saker med mig och han är mer en sån som håller allt för sig själv. Han är sällan seriös o undviker seriösa sammanhang ändå snackade han om sin framtid och så med mig en gång. Han brukade kolla på mig utan att jah visste och hans vänner brukade signalera o så.

  så den förste juni fick jag min vän att fråga hans vän om den killen nu gillade mig. Det kändes uppenbart att det var typ ett ja. Men han sa nej. Det var liksom första gången jag vågade ta första steget och jag blev rätt ledsen så jag tog ett avstånd.

  Jag hängde med min bästa killkompis och satte mig bredvid honom istället för den killen jag är kär i. Killen blev då ledsen och sånt. Och därefter tog han ett ännu längre avstånd.

  efter sommarlovet var det fortfarande stelt och han försökte prata då o då med mig men jag var lite stel mot honom. Det konstiga är att så fort jag slutar vara stel så är det han som blir stel.

  Så den ”känslokalla killen som är stel mot alla” är den killen jag är kär i. Som inte alls var stel eller känslokall med mig.

  Och nu så lägger han sig i när folk snackar med mig eller visar mig något så jag drar mig undan. Jag fattar verkligen ingenting. Vad är det för kille jag har gått runt och blivit kär i?

  Avatar

  Min fundering – kan han vara blyg? Det brukar vara så med folk som skojar mycket och är stela med folk. Det är kanske så att han inte är stel med just dig?

  Vad tror du? Skulle du kunna tänka dig att fråga honom om det? Vad skulle hända om du gjorde det?

  Avatar

  Min fundering – kan han vara blyg? Det brukar vara så med folk som skojar mycket och är stela med folk. Det är kanske så att han inte är stel med just dig? Vad tror du? Skulle du kunna tänka dig att fråga honom om det? Vad skulle hända om du gjorde det?

   

  Liksom jag har märkt att han är stel speciellt med mig. Han pratar med mig mest när våra vänner är i närheten annars är det bara ett ”hej” och inget mer. Jag tror inte att jag skulle kunna fråga honom om det dels för att jag är inte en sån som direkt pratar om problem i allmänhet och sen så tror jag inte att han skulle svara seriöst. Sen vill jag inte riskera något antar jag

  Avatar

  Men tänk om han tänker lika? Om man inte svarar seriöst så kanske det handlar om att det inte är rätt typ för dig?

  Vad har du för alternativ att ta dig ur detta moment 22?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.