Hem > Forum > Arbete & Skola > Slutet nära

Slutet nära

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 40 totalt)
39
 • Inga vänner, inga barn, inga anhöriga och nu vill frun skiljas. Jag har egentligen lidit av psykisk ohälsa i perioder i hela livet. är 57 år och känner att det får vara nog nu. Nu vill jag inte mera. Jag känner att jag gjort vad jag kunnat. Ringde begravningsbyrå idag och frågade om testament etc.

   

   

  Jag förstår dig mer än du tror, är 55, bor ensam i ett hus på landet, inga vänner, inga barn, väldigt sporadisk kontakt med min bror, separerade för 10 år sedan, då mitt liv kraschade, har varit heltidssjukskriven för psykisk ohälsa sedan 2019, var inlagd 5 ggr för psykoser mellan 2014-2019. Många gånger har jag känt att nu får det vara nog, och har nog den känslan hela tiden, har sedan många år förberett genom vita arkivet, så någon anhörig inte behöver fundera på hur min begravning ska vara, testamente vet jag inte, min bror får väl ärva mig…

  Hursomhelst, jag har inte gjort slut på livet även om allt känns helruttet, långtidssjukskriven, nyligen blivit av med arbetet, uppsagd pga min psykiska ohälsa. Många är dom gånger jag räknat hur många sömntabletter jag har i lager, för att ta allihop. Men jag gör som sagt inte slut på det, jag är alldeles för feg, trots att jag känner likgiltighet. Sedan är jag nog för nyfiken också…

  Som sagt gör inget dumt, jag förstår din situation, men gör inget dumt….

  Trådstartaren

  Ikväll försökte jag hänga mig

   

  Avatar

  <3 Oj! Så fruktansvärt, fina du. Förstår att du mår helt, helt förskräckligt och är desperat att få slut på lidandet. Är du inlagd nu eller hemma ensam igen – om du orkar säga?

  Trådstartaren

  Hemma. Inte inlagd.

   

  Trådstartaren

  Alltid ensam…

  Inte inlagd, alltid ensam…..har du något jobb som får vardagen att någotsånär har en fungerande vardag, eller sitter du hemma och tittar ut genom fönstret varje dag?

  Trådstartaren

  Jag har ett jobb jag gillar. Helt ensam i en ny stad, känner ingen.

   

  Trådstartaren

  Och frun vill skiljas…

  Bra att du har ett jobb du trivs med. Vad var det som fick dig att flytta till en ny stad?(där du inte känner någon) Bara undrar eftersom jag gjort samma resa….

  Trådstartaren

  Fick jobbet efter examen och ville en liten bit uppåt. Vi skulle vara här ett tag för att sedan åka hem igen. När det började närma sig att frun skulle komma upp backade hon ur. Toppen på ett isberg.

  Efter examen…får jag fråga vilket yrkesområde du jobbar inom? Hur länge sedan var det du flyttade ”dit upp”? Så din fru vill inte bryta upp från det ställe ni bodde på innan du flyttade ”dit upp”, hon vill med andra ord inte ”bryta upp” och flytta upp till dig, eller ska jag tolka ”toppen på isberget” som att det finns många saker som gör att hon vill skiljas? Förstår att du har det väldigt tungt.

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 40 totalt)
39

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.