Hem > Forum > Arbete & Skola > Slut som människa?

Slut som människa?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Är trött nu på ett sätt som jag inte varit på länge. Pratade häromdagen med några från min ursprungsfamilj och märkte hur jag behövde gå och vila efter det. Det var så jobbigt att ta in deras problem och dilemman att jag bokstavligt kände hur all energi rann av mig. Kände också: Vilka jävla idioter. Sedan satt jag på en föreläsning och hörde ingenting om vad läraren sa. Vad fan snackar du om, kände jag inom mig. Varit lättretlig i ungefär en veckas tid nu. Tydligt tecken på utmattning.

  Sov middag faktiskt idag, det brukar jag aldrig göra. Det är som att energin nu är slut. Nu orkar jag inte mer. Har hållit på i kan det vara 4 år? Utan semester och ledigheter och bisarra livssituationer. Jag tror energin är förbrukad nu.

  Är med i lite privata projekt också och fick lite fler uppgifter ikväll därifrån. Kände hur vreden steg inom mig. Jag orkar inte mer. Jag vill inte lösa ett enda problem till i det här livet. Jag vill inte finnas för andra mer. Jag vill bara finnas för mig själv. Vägrar lyssna mer. Jag vill typ åka utomlands och bo i djungeln. Lyssna på tropiska fåglar och värna om regnskogen. Kanske borde göra det. Är så trött på det här mediokra livet. Och alla problem. Somliga är inte ens mina.

  Jag vill inte ger mer utan att själv få hjälp. Det får räcka nu. Det är nog det min kropp säger åt mig. Därför blir den arg. Eller kanske själen snarare. Jag vill aldrig mer leva på det här sättet. Kanske dags att leva och vara lite mer av en egoist?

  Själv känner jag igen sådan irritation/ilska från när jag är inne i ett hypomaniskt skov. Ilska kan ju vara nyttig, förutsatt att den kanaliseras på rätt sätt. Jag tänker mig något kreativt, typ teckna/måla, skriva, sjunga etc. Detta längtar jag själv efter. Måste bara hitta rätt forum.
  Må väl!

  Trådstartaren

  Tack <3 Åh, ja precis! Nåt kreativt. Gud så underbart! Alltså helt ärligt har jag faktiskt undrat ett par månader om jag kanske lider av bipolär sjukdom. Verkar sitta inne med en anmärkningsvärd energi- och sen noll i batteri (depressiv). Man kan bara se här på forumet hur det fullständigt strömmar ur text från mig månad ut, månad in. Och så plötsligt mår jag svindåligt och börjar flagga för inläggning.

  Tack igen för dina ord <3

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.