Hem > Forum > Arbete & Skola > Skitliv!!

Skitliv!!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Bryr mej inte om Corona, ge det till mej så dör jag utan att mitt enda barn behöver hitta mej här i lägenheten. Orkar faktiskt INTE mer nu!! Har talat om för mina 3 närmaste att jag finns kvar i livet  bara för mitt barn, men får jag Corona så dör jag på ett ”ordentligt” sätt..menar en sjukdom. Har inte heller gått på mammografi på länge, har jag cancer så är det så. Mitt val och så mycket tycker jag om att leva!! INTE!! Så orättvist, ge mitt liv till någon som verkligen VILL leva..Har sökt hjälp MEN..varför skriver jag då här???

  Jag är ledsen att du inte fått svar på din post tidigare. Jag tycker du ställer en viktig fråga på slutet, varför du skriver här. Kanske vill du nå ut och kanske förändra ditt liv till det bättre?

  Du skriver att du sökt hjälp. Vad är det för hjälp du har sökt? Hur har det gått?

  Vad är det i din situation som gör att du inte vill leva?

  Jag förstår på ditt sätt att skriva att du är i nöd och inte finner någon annan väg än att du vill avsluta ditt liv, att du finns kvar för din dotters skull är guld för er båda.

   

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.