Hem > Forum > Arbete & Skola > Självmord

Självmord

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Trådstartaren

  Hejsan alla. Jag skapade ett konto här i slutet av november, närmare sagt den 29e november. Jag minns detta tydligt eftersom jag ville söka råd från andra som levt med en deprimerad partner. Jag hade lagt in min sambo på psyk för att han var självmordsbenägen och han kom ut 6 dagar innan jag skapade kontot. Den 30e november tog han sitt liv. Jag skrev aldrig något här för jag hann inte. Hela min värld rasade. Jag skriver nu för jag undrar hur man fortsätter leva efter detta? Om någon med liknande erfarenheter har några råd? Jag är själv suicidal efter detta och går behandling hos psykvården, är medicinerad och försöker leva vidare. Men jag känner att jag kanske inte orkar, det är inte första gången jag är med om något traumatiskt som förändrar ens liv. Men jag känner att det räcker nu, jag orkar bara inte mer. Vad ska jag göra?

  Ja det finns ett liv efter att ens partner tagit sitt liv men det kan vara en lång tid innan blommorna får färg igen.  Har du kontakt med Riksförbundet för Suicid Prevention och Efterlevande stöd?

  Om inte så får du en länk här

  Ta kontakt med dem och fortsätt att skriva här – det finns många erfarenheter och de flesta delar gärna sina tankar med dig.

  Om du upplever att du behöver mer professionellt stöd så finns det möjlighet att söka vårdcentral för kontakt med sjukvårdens resurser.

  vänliga hälsningar

  Mind moderator

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.