Hem > Forum > Arbete & Skola > Psykosocial arbetsmiljö åt skogen

Psykosocial arbetsmiljö åt skogen

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Hej.

  Jag bröt ihop på jobbet efter en lång tid där hag tvingats arbeta under chefer som inte ser poängen med varken kommunikation eller att våga ta egna beslut. Dåliga riktlinjer generellt. Jag försökte verkligen jobba så gott hag kunde, men det går bara till en viss gräns. Nu är jag hemma ”sjuk” och väntar på att få ett samtal ifrån rehabkoordinatorn.

  Grejen är att jag verkligen inte vill tillbaks. Alls. Hur hade ni gått vidare?

  Jag är en driven och kreativ person som liksom är van att arbeta lösningsfokuserat.. men när det inte passar eller duger. Då ruttnar jag sönder…

  Hej Green Fynasi. Kan du ite försöka byta jobb? Byt till liknande jobb men ett annat företag eller så byter du bransch. Jag tycker att chefer kan vara riktigt dåliga men det finns olika typer av chefer och vissa har varit bättre och vissa sämre för mig. Hade en chef som var helt osympatisk och empati lös så där va jag bara 3 månader sen sa ja tack o hej. haft praktik på säkert 4 olika företag o jobbat på 2 men nu är jag sugen på att börja en utbildning och byta bransch helt o hållet.

  Kämpa det kommer att bli bättre bara man hittar energin att byta jobb 🙂

  Hej. Jag bröt ihop på jobbet efter en lång tid där hag tvingats arbeta under chefer som inte ser poängen med varken kommunikation eller att våga ta egna beslut. Dåliga riktlinjer generellt. Jag försökte verkligen jobba så gott hag kunde, men det går bara till en viss gräns. Nu är jag hemma ”sjuk” och väntar på att få ett samtal ifrån rehabkoordinatorn. Grejen är att jag verkligen inte vill tillbaks. Alls. Hur hade ni gått vidare? Jag är en driven och kreativ person som liksom är van att arbeta lösningsfokuserat.. men när det inte passar eller duger. Då ruttnar jag sönder…

  Hej,

  Så tråkigt att din arbetsplats fått dig att bli sjuk. Det viktigaste nu är att bli hel igen dvs må bra. Sedan behöver du fundera på om du ska vara kvar med allt vad det innebär eller börja söka nytt jobb. Du behöver först och främst se till att få den återhämtning du behöver. Glöm inte att vara ”street smart” initialt.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.