Hem > Forum > Arbete & Skola > Oro för framtiden…

Oro för framtiden…

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Avatar

  Hur ska jag klara av att hitta ett yrke som passar mig? Hur ska jag kunna vara på en arbetsplats i typ 8 timmar när jag nu bara är hemma och ärligt talat bara vill och är kapabel till det nu! Kommer jag kunna få hjälp på högskolan med dom problemen jag har?? Ibland vill jag bara avsluta allt! För att det känns som att det inte finns en väg ut för mig ur det här!

  Hej Pink Rysuho!

  Kan du berätta lite mer kring de problem du har? Vad är det som gör att det känns tungt att vara på ett jobb i 8 timmar?

  Avatar
  Trådstartaren

  Bara att jag trivs bättre hemma. O att jag allra helst skulle vilja ha med mig min hund vart jag än går så hur ska jag kunna lämna honom liksom

  Finns några jobb där du kan ha med hunden-

  Jobba på en plats med djur, vet inte hur ”bra” de är med tanke på inkomst..men hunddagis/hundpensionat/hundtrim?

  Även djuraffär ingår där, sett flera ställen där de har med hunden som får gå runt där inne eller ligga på en filt under kassan eller på personalrummet osv..

  Vissa kontorsjobb kan tillåta en eller flera arbetare att ta med hunden.

  Sedan vet ju inte jag vad du har erfarenhet av osv, men gymnasieskolor brukar ofta ha personal-lärare elelr djurskötare (de som matar/tar hand om smådjuren tex) som har med sina djur-hundar under dagarna.

  Men det är ju allt upp till arbetsgivaren, man kan ju kanske höra av sig till den plats man skulle kunna tänka sig arbeta på,eller som söker personal, och fråga om den möjligheten finns?

  Vet inte om detta hjälper något, men det var vad jag kunde komma med just nu 🙂

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.