Hem > Forum > Arbete & Skola > Orkar inte mer

Orkar inte mer

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag vill bara få försvinna nu. Orkar inte leva längre. Finns inget att göra åt mig

  Eftersom du skriver här så antar jag att du vill ha hjälp, så vad har hänt?

  Hej livet förändrar sig och kommer att bli annorlunda även om det kanske känns som du är i ett oändligt djupt hål som det inte går att komma upp ur.

  Har du någon kontakt med vårdcentral eller psykiatrisk akutmottagning? Har du berättat för någon i din närhet att du mår så dåligt som du gör? Att prata om sina problem med någon annan kan ge den styrka som behövs för att orka leva en dag till eller ibland till och med lösa problem som känts olösliga. Du kan om du tillhör någon församling oxå boka samtals tid i din kyrka, synagoga eller moské.

  Har du talat med vår självmordslinje? MINDs självmordslinje har öppet från kl 6 -21 varje dag på telefon nr 90101. Tänk på att inte ge upp om det är kö och svårt att komma fram – försök igen tills du kommer fram.

  Om du tycker det är lättare att kommunicera över en chatt så har MIND en som du använda dig av vår chatt är bemannad mellan 06-24. Länk till chatten hittar du här

  På natten kan du kontakta

  Jourhavande vän telefon 08 702 16 82 deras sluss är öppen mellan 21-06

  Jourhavande präst telefon 112 och begär jourhavande präst . Präst finns närvarande mellan 21-06

  vänliga hälsningar

  MIND forum moderator

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.