Hem > Forum > Arbete & Skola > Orkar inte leva

Orkar inte leva

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6
 • Orkar inte levarna jag vill inte ringa självmordslinjen, har precis kört runt stan alldeles för fort och nu sitter jag bara och lyssnar på regnet i bilen

  Ring ändå 🌷

  Har du möjlighet att vända dig till vårdcentralen eller psykiatrin för att få någon att tala med. Då kan du också få medicin om du skulle behöva det. Hoppas du snart kommer på bättre tankar.

  Orkar inte levarna jag vill inte ringa självmordslinjen, har precis kört runt stan alldeles för fort och nu sitter jag bara och lyssnar på regnet i bilen

  Hur mår du nu?

  Hur mår du idag?

  Mår jättedåligt.. och nog gjort länge utan att erkänna för mig själv. Dricker alkohol ofta så fort det är ngt jag kan ”fira” för att döva resten. Gjort nu så många gånger. Saknar vuxen kärlek sen många år. Orkar inte. Vill inte. Och vill inte mer. Två barn. En som är som en ängel och den andra bara sviker och kan inte ta ngt ansvar.  Jag själv vill inte, orkar inte mer göra det för han. Och inte för mig själv heller. Alkoholen tagit över mitt liv i så många år. Är bara ledsen. Livet är inte som det skulle bli. Fick jobb för ett par år sen och det var bra, men finner inte min roll där heller  som i andra sammanhang. Alltid den som är utanför.  Mycket annat som jag inte går in på. Livet ej ok längre..så mycket ångest.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.