Hem > Forum > Arbete & Skola > Orkar inte

Orkar inte

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Jag orkar inte mer med mitt liv,  orkar inte med mina tänker, orkar inte med mina drömmar, orkar inte med min oro o rädsla hela tiden är väldigt rädd att förlora dig någon mer från min familj jag förlorade min pappa för två år sedan men jag är fortfarande chockad o är hela tiden ledsen. På riktigt jag är slut orkar inte mer alls vill verkligen försvanna och sluta tänka på allt. Jag känner mig helt slut.

    Trådstartaren

    Jag orkar inte mer med mitt liv,  orkar inte med mina tänker, orkar inte med mina drömmar, orkar inte med min oro o rädsla hela tiden är väldigt rädd att förlora dig någon mer från min familj jag förlorade min pappa för två år sedan men jag är fortfarande chockad o är hela tiden ledsen. På riktigt jag är slut orkar inte mer alls vill verkligen försvanna och sluta tänka på allt. Jag känner mig helt slut.

    Stackars dig. Inte lätt att förlora sin pappa. Förstår att det skapar stor oro. Har du någon du känner förtroende för som du kan få vända dig till och prata med? Det tar tid att komma vidare efter att ha förlorat någon som står en så nära. Skickar värme.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.