Hem > Forum > Arbete & Skola > Motivation och ork finns inte.

Motivation och ork finns inte.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Jag går mitt sista år i grundskolan och ska efter sommarn börja i gymnasiet. På sistone har jag varit extremt skoltrött. Jag har ingen ork eller motivation till något. Det här har kommit till och från senaste månaden men har bara blivit värre och värre. Jag går i en riktig skit skola med stökiga elever och en urdålig skolledning. Men såhär har jag aldrig mått. Jag har börjat skolka från lektioner och undviker att plugga till prov och lämna in inlämningsuppgifter. På vissa lektioner gör jag ingenting. Jag bara väntar av tiden och har svårt att sitta still. Trotts att det bara är cirka 3 veckor kvar. Jag känner att stressen över gymnasie val och betyg tagit över mig och äter mig inombords. Har försökt göra upp planer och bearbeta en sak i taget men inget funkar. I skolan möts jag jämt av ångest och det är det enda jag orkar lägga energi på. Jag har aldrig tagit åt mig onödiga kommentarer från självsäkra klasskompisar förut men nu gör jag det. Jag har tidigare haft problem med att gå till skolan och får inte vara hemma mer för mina föräldrar. Dom vet inte om att jag skolkar så mycket som jag gör heller, eftersom det står att jag har närvaro. Är ganska orolig över om det här kommer bli värre och kanske gå över till depression eller liknande. Har aldrig mått såhär piss som jag gjort senaste veckorna. Jag blir allt mer orolig varje dag för snart är det även betygs sättning.. Vad ska jag göra?

  Hej,

  Det låter som du verkligen längtar efter att bli klar med skolan, och att du är orolig för hur du ska klara de sista veckorna?

  Att sätta ord på det som pågår är ofta en bra början. Kanske kan du chatta med våra volontärer på Självmordslinjen, eller annan stödlinje för att se om det kan vara till stöd?

  Vänligen,

  Mind

   

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.